Miért hazudja az ellenzék A Fideszes Farkas Flóriánról azt, hogy cigány? Azért támadják csak, mert szerintük cigány?
Állandóan azzal vannak elfoglalva Farkas Flórián miért kapott köztársasági elnöktől (gönczárpád) amnesztiát és miért titkosították azt.
Aztán az állítólagos korrupció gyanús ügyekről suttognak, de ha valaki konkrétumot tud, akkor tegyen feljelentést!
Így nekem az jön, azért támadják csak mert szerintük cigány. Bár nem tudom, hogy ezt honnan veszik észre: egy cigányról, egy zsidóról, egy ázsiairól ma már nem mondhatjuk meg hogy ő micsoda.
Viktor egy éhenkórász romungró család sarja volt,és egyetlen célja a lopás,és az ezzel járó kisebbségi komplexusainak legyőzése.
Gyurcsány mielőtt sportminiszter meg miniszterelnök lett,azelőtt is komoly üzletember volt,hatalmas vagyonnal,Klára meg egy kőgazdag családból származik,ők nem a pénzre hajtottak soha hanem a hatalomra,mert szegény Feri bá meg cezaromániás,mindkettő elmebeteg,és kártékony.
21!
Érdekes, Orbán egyszer kőgazdag kőbánya tulajdonos családból származik, máskor meg csóró cigány. Egyik sem igaz, de nem zavarjon.
Gyurcsány úgy lett sikeres üzletember, hogy a Horn-kormány lapátolta hozzá a pénzt, hitelt pedig attól banktól MHB vett fel, amelynek akkori elnöke Gyurcsány anyósa, Apró Piroska volt. Dobrev Klára klára is a kommunista politikus szüleinek köszönheti a vagyonát. Erre a vagyonra nem lehet buszkének lenni.
Hátszél nélkül nem lett volna sikeres. Nézd meg, hogy most mi van a cégével! Pedig összelopott elég sok pénzt, mégis tizedére esett pár év alatt!
Farkas Flórián nem cigány - azok rendes emberek, csak szegények!
Simán csak egy simlis tolvaj.
Nem cigány az.
Különben is, hogy van ez?
Ti mindenkit automatikusan lecigányoztok, aki megtanult lopni?
Akkor szerintetek már orbán viktor is egy tolvaj cigány?
27#
Ne viccelj már,Flórián egyértelműen cigány,Orbánról is terjengenek pletykák de nem 100% mindenesetre neki is vannak vonásai,én most a kinézet alapján mondom ezt,nem azért mert lopnak.
27: "Akkor szerintetek már orbán viktor is egy tolvaj cigány?"
Hát nekem most nincs kedvem veled erről vitatkozni...:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!