Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kivándorlás? Hogyan tovább?...

Kivándorlás? Hogyan tovább? Fiatalság?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ezek a kérdések kifejezetten "kivándorolt", külföldön dolgozó // embereknek szól... szóval szeretnék pár kérdést feltenni Nektek:

Mennyivel kerestek több pénzt átlagosan? Jártok-e haza? Milyen gyakran? Családalapítás? Meg vagy elégedve a munkáddal? Mennyivel jobb ott, mint "itt"? Ha újrakezdenéd, akkor is kimennél? Mit tanácsolsz a fiatalabb generációnak? Jelent e számodra valamit a hazaszeretet, a nemzeti öntudat? Honvágy? Mi jobb ott, mint itt? Milyen változás szükséges ahhoz, hogy "hazatérj"? Mi alapján döntöttél úgy, hogy elmész?

-

A válaszadóknak megy a Pacsi! Előre is Köszönöm a kérdésemre fordított időd!

2020. jan. 7. 22:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
49%

Atlanta, USA

2011-ben hagytam el magyarországot. Örökre kivándoroltam, soha nem tervezem, hogy vissza menjek magyarországra.

Fizetésem 3700 USD/ hó, magyarországon nettó 140 000 ft volt ugyan ez a munka

Nem járok haza, 9 éve itt élek, nem is tervezem, hogy valaha magyarországra vissza látogassak.

Itt nősültem, van egy 3 éves kisfiúnk, nemsokára egy kislány is.

Munkámmal tökéletesen megvagyok elégedve, azt csinálom amit szeretek.

Újra kezdhetném, akkor sokkal hamarabb elhagynám magyarországot.

Hazaszeretet, nemzeti öntudat számomra semmit, amennyit kaptam, annyit én is adtam a hazának...

Honvágy sose volt!

magyarországon sosem lesz olyan változás, aminek okán vissza mennék.

Fiataloknak azt tanácsolom, aki tud és lehetősége van, az hagyja ott azt a retek országot, és keressen magának egy jobb életet.

2020. febr. 24. 14:31
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Észak Korea egy nyomorúságos diktatúra..hogy lenne már jobb ott az élet?
2020. jún. 26. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!