Érdemes e a DK-ra szavazni csak azért mert nem akarom a Momentumot kormànyon látni?
MSZP-re szavaztam,de az meggyengült.
Gyurcsányt nem tartom jó választásnak,de azt meg végképp nem akarom,hogy a neoliberálisok,a Momentum vezesse az ellenzéket.Szóval inkább Gyurcsány mint ők
22/F
Mi indokot látsz arra,hogy Fideszes lennék?
Én kommunista vagyok,épp ezéert nem kell egyik neoliberális banda sem,se a fidesz se a momentum
Te nem kommunista vagy, hanem beakadt nálad egy különös fétis, és érzéki örömöt okoz számodra naponta többször leírni a "neoliberális" szót. Igaz, ettől még lehetsz kommunista, de csak úgy mellékesen.
Egyébként, ha nem jönne be az új forradalom, nem egyesülnek a világ proletárjai, és megint nem lesz nemzetközivé a világ, akkor egy kis átképzéssel még mindig van jövőd a Fidesznél valami tv-ben szereplős megmondóember munkakörben, csak a "neoliberális" helyett a "migráns" és a "Soros" szavakat kell majd használnod. Az elhivatottságod adott.
Egyébként meg szavazz a Balpártra, ők az új kormányváltő erő, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!