Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzéki szavazók, hogyan...

Ellenzéki szavazók, hogyan reagálnátok arra, ha 2022-ben meghiúsulna az ellenzéki összefogás?

Figyelt kérdés
Csalódnátok a pártjaitokban vagy abszolút számítatok erre a forgatókönyvre? Egyáltalán elmennétek szavazni, hisz valljuk be így nem lehet arra számítani, hogy kormányváltás lesz?
2020. jan. 6. 16:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Számítanék rá. Nem tudom hol a határ, ahol a fidesz már feladja a hatalmát, nem gyűlöletkampányol, és nem rak halott embereket ajánlóívekre.

Arra viszont számítanék, hogy a törvényhozó többség nem lesz meg a fidesznek. Azt sem tudom, a mi hazánk bejut-e a parlamentbe, mert vélhetőleg ők is arra fognak szavazni, amire a fidesz.

2020. jan. 6. 17:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen, de mostmár kezd az inga ellengeni a populistáktól. Horvátoknal szocdemek, Romanoknal a nemzetiliberalisok, Szlovákok nál a nem-populista előre kezdenek törni. Erdogannak sem lehet olyan felhőtlen az öröme, Nethanjau nem kapott többséget emiatt Izraelben patthelyzet van féléve.
2020. jan. 6. 18:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Én úgy vélem hogy ha ez megtörténik, akkor az utána a DK brutális erősödését fogja eredményezni.

Térjünk vissza erre majd akkor.

2020. jan. 6. 19:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Akkor elmaradna az európai bér és nyugdíj amit a tüskehajú beígért!
2020. jan. 6. 20:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne összefogás akkor a legerősebb ellenzéki pártra szavaznának át sokan.
2020. jan. 7. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!