Miért hazudják azt az ellenzékiek Orbán Viktorról, hogy cigány?
Láttam is, és ismerek is nagyon rendes, becsületes, tisztességes cigány embereket!
Orbán Viktorról egyik sem mondható el!
Mi az, hogy lejáratás ha cigány?- kérdező!
Azért az, mert annak született.
Téged meg kivágatlak innen a francba - te szegregátor patkány!
Mert 1. ránézetre echte az (nézd meg az érettségi képét, mint a cigányvajda csicsásan felöltöztetett fiacskája). 2. Mert mást mond és mást tesz. Elsöprő dumájával tipikus példája az utcai szélhámos, csaló lejmolóknak.
Apukája paraszti családból származik, munka mellett tanult üzemmérnöknek. Anyukája pedagógus, úgy olvastam, kisegítő iskolában cigány gyerekeket segített felzárkóztatni. Újságban fényképet csak az apjáról láttam, némileg hasonlítanak egymásra, de a tipikus, sötétebb roma bőrt apján nem lehet megállapítani.
Mivel a magyar paraszti családokra nem volt jellemző, h összeházasodjanak a mindig is szeparáltan élő cigányokkal, sztem, a felmenőinél, náluk sem történt vegyes házasság. Azonban a szerelemnek nem lehet parancsolni. Egy - két generációval régebben, egy elhanyagolt Orbán- feleséget megvigasztalhatott egy jóképű, roma köszörűs, vagy muzsikusfiú. Nincs ebben semmi különös. Előfordult. A domináns bőrszín azóta elő-előjön.
Ismétlem, nincs semmi baj a jellegzetes roma külsejével. A baj a szerénytelen, harács, félre beszélő természetével van. A saját viselkedése, beszédstílusa adja a köznépben évszázadok óta tolvaj szélhámosoknak nevezett kisebbségi népcsoporthoz tartozását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!