A gazdag tanult emberek mind Fideszre szavaznak?
Corvinusra járok, sok elitista értelmes jómódú, konzervatív neveltetésű, világot látott, sokszor nagycsaládos embert ismerek, akik elvannak a szép nagypolgári kertes házukban, minden évben nyaralnak, síelnek, teniszeznek, színházba járnak. Szinte az összes a "legkisebb rossz" elvén a Fideszre szavaz, még ha liberálisabb gondolkodású is.
Egyedül a Momentum népszerű még ebben a társadalmi csoportban, a Dk, Mszp, Jobbik szerintük prolik pártjai, akik az túlzott osztogatáson és ígérgetésen kívül semmit nem tennének az országért...
"Mi egy goldstar tv-t nézünk amit 82-ben hoztam bécsből, "
Részvétem. Nem is vonzanak az új élénk színek?
"Részvétem. Nem is vonzanak az új élénk színek?"
Miért vonzana? Engem az vonz, hogy a nagyobbik fiamnak tudtam venni egy házat debrecenben mikor megnősült, a kisebbik is kap egyet. Mivel ezt nem fialókölcsönből értem el hanem a saját kétkezi munkám gyümölcse, így nem kényszerülök se orbánt se gyurcsányt leszopni, és eg bankot sem...
Nem hinném...
De akinek megvan a józan paraszti esze, és nem kötik mocskos érdekek, mely nem a diplomaszámtól meg a nyelvvizsga darabszámtől függ, ez egyértelműen a Fideszt választja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!