Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A gazdag tanult emberek mind...

A gazdag tanult emberek mind Fideszre szavaznak?

Figyelt kérdés

Corvinusra járok, sok elitista értelmes jómódú, konzervatív neveltetésű, világot látott, sokszor nagycsaládos embert ismerek, akik elvannak a szép nagypolgári kertes házukban, minden évben nyaralnak, síelnek, teniszeznek, színházba járnak. Szinte az összes a "legkisebb rossz" elvén a Fideszre szavaz, még ha liberálisabb gondolkodású is.

Egyedül a Momentum népszerű még ebben a társadalmi csoportban, a Dk, Mszp, Jobbik szerintük prolik pártjai, akik az túlzott osztogatáson és ígérgetésen kívül semmit nem tennének az országért...

2020. jan. 3. 17:39
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

"Mi egy goldstar tv-t nézünk amit 82-ben hoztam bécsből, "

Részvétem. Nem is vonzanak az új élénk színek?

2020. jan. 5. 18:27
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

"Részvétem. Nem is vonzanak az új élénk színek?"

Miért vonzana? Engem az vonz, hogy a nagyobbik fiamnak tudtam venni egy házat debrecenben mikor megnősült, a kisebbik is kap egyet. Mivel ezt nem fialókölcsönből értem el hanem a saját kétkezi munkám gyümölcse, így nem kényszerülök se orbánt se gyurcsányt leszopni, és eg bankot sem...

2020. jan. 5. 18:48
 33/35 anonim ***** válasza:
31%
Ez a bal lib oldal folyamatosan visszatérő kérdése. Hányszor írod meg ki?
2020. jan. 5. 20:15
 34/35 anonim ***** válasza:

Nem hinném...

De akinek megvan a józan paraszti esze, és nem kötik mocskos érdekek, mely nem a diplomaszámtól meg a nyelvvizsga darabszámtől függ, ez egyértelműen a Fideszt választja...

2020. jún. 12. 08:32
 35/35 anonim ***** válasza:
Én nagyon tanult gazdag ember vagyok, de sosem voltam még szavazni, mert lehugyozom melyik bélféreg ad 1 kg krumplit egy szavazatért. Rajtam még egyik sem segített.
2020. jún. 14. 10:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!