Előfordulhat, hogy Vágó Istvánt indítja a DK miniszterelnökjelöltként 2022-ben?
#10, #11-nek:
Abban biztos lehetsz hogy emiatt a DK meglévő támogatói közül egy sem fordulna el a párttól!
Viszont könnyen lehet hogy rengeteg bizonytalant billentene a DK javára, csak pusztán azzal hogy ő a "Vágó"! XD
"Viszont könnyen lehet hogy rengeteg bizonytalant billentene a DK javára, csak pusztán azzal hogy ő a "Vágó"! XD"
Te csak azt hiszed! Én pl. csalódtam benne nagyon, hogy egy ilyen galerihez pártolt. ;) És szerintem sokan vannak így ezzel.
#12, #14-nek:
Ez igaz, de az is hogy sem te, sem a többi általad említett soha nem is szavaztatok a DK-ra. Igaz?
Viszont sok olyan ember van akinek a szellemi képessége odáig terjed csak, hogy "fúj Gyurcsány, hajrá Vágó"!
Igen, vannak ennyire "értelmes" emberek is, méghozzá nem is kevés!
A Gyurcsányról csak a propaganda jut el az agyukig, viszont Vágóról a több évtizedes tévés szereplése miatt pontos képük van! (vagy legalábbis azt hiszik). :D
Engem személy szerint addig nem zavar a szellemi színvonaluk, amíg a DK-ra rakják az X-et! XD
#15, #16-nak:
Hát igen. Ez úgy látszik, úgy "ment át", ahogy szerettem volna!
Nem sokra tartom azokat akik csak azért szavaznának a DK-ra, mert Vágót tolnák be jelöltnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!