Árokpart kérdése:
Kinek mi a véleménye a 2016-es Teréz kőrúti robbantásról?
Figyelt kérdés
Most már ugye teljesen nyugodtan ki lehet tárgyalni, mert az ügyben jogerős ítélet született. Egyáltalán ennek az esetnek a magyar kriminalisztika történetében talán az egyik fő kérdése, hogy maga a cselekménynek úgymond mi értelme volt. Hihető a srác állítása amit a kihallgatásán beismert, hogy állítólag a rendőrök fegyvereit akarta volna megszerezni, mert állítólag életveszélyben érezte magát valakiktől, de az nem derült ki, hogy pontosan kitől, kiktől félt? Az meg a másik, hogy ha valóban az éles fegyverek beszerzése volt a célja, legalább is én nagyon nehezen hiszem el, hogy ezt ekkora marhasággal, szinte abszurditással akarta volna elérni. Amennyi időt , pénzt, reckírozást beleinvesztált a bombaanyag megszerzésébe, majd a bomba elkészítésébe, majd ugye sajnos a használatára, ennyi energiával fegyvert is tudott volna szerezni szerintem feketén valahol. Pl. Kimegy Szerbiába vagy ahol még legálisan lehet venni, hozzájutni. Jó persze azért az sem kis kockázat, mert ha lebukik a határon vagy bárhol akár itthon fegyverrel, lőszerrel való visszaélés, esetében még csempészése is lett volna. Ezért is kioszthatnak éveket, de ugye teljesen büntetlen előélete volt egy teljes megbánással, jó ügyvéddel még az is lehet, hogy megúszta volna pl. 5 év felfüggesztettel. Viszont mégsem életfogytiglant kapott volna. Létezhet szerintetek ilyen ostoba ember mint ez a srác a való életben? Kicsit összességében nekem ez az ügy sántít, de attól még persze lehet, hogy tényleg ennyire ostoba is ez a gyerek.2020. jan. 2. 21:46
1/5 anonim válasza:
Életveszélyben érzi magát, erre nem a rendőrséghez fordul, hanem 2 járőrt akar megölni... Tényleg ezzel védekezett? Én úgy tudom, en block utálta a rendőröket, ezért választott ki véletlenszerűen kettőt. Nem is ismerte őket. Azt hitte, véghezvitte a tökéletes bűntényt: a térfigyelő kamerák miatt kalapot húzott, még a járása is más lett, majd a robbantás után többször is átöltözött, stb., de végül elkapták. A 2 rendőr szerencsére felépült, ő meg kapott egy életfogytot. Lúzer.
2/5 anonim válasza:
Ez egy állat volt.
Elég volt megnézni a videót.
Miután felrobbantotta a két rendőrt, csak lazán átlépett az egyiken, jól megnézve azt.
Olyan hidegvérrel dolgozott, hogy az nem is igaz.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen mondjuk a tárgyalásokon is elég beteges vigyorgásokat produkált. Egy szóval sem mondta, hogy nem ő volt ez benne a legszörnyűbb. Ugye az apja azt hajtogatta, hogy ő egész biztosan nem lehetett. Na most aki ártatlan az foggal-körömmel mindenhol kapálózik az igazáért és hangoztatja, főleg úgy, hogy ha valóban nem ő lett volna akkor lehetősége lett volna az egész országnak elmondania.
2020. jan. 2. 22:07
4/5 anonim válasza:
Tudom, nem leszek népszerű és le leszek pontozva mert a demokraták (facebook dk csoport) szerint rendőrállam ellen lépett fel és kitüntetni kéne. De szerintem inkább akasztani, az aki ilyet csinál az nem ember, csak egy zsák salakanyag, és elsírtam magam amikor hallottam az esetről és a rádióba a másik rendőr kiáltását, soha nem felejtem el "segítség, segítség két sérűlt rendőr..." ha eszembe jut kiver a víz.
5/5 anonim válasza:
Hatóságaink mindig k.urva szarok volt a legendagyártásban, egy hatodikos gyerek is hihetőbb eseteket tudna összeütni.
"a főügyészség úgy vélte, hogy az elkövető azzal a szándékkal robbantott a rendőrök mellett, hogy megszerezze szolgálati lőfegyvereiket"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!