A Fidesz politikusok hány százaléka fog börtönben ülni 10 éven belül ha 2022-ben az ellenzék nyeri a választásokat?
Rengeteg ellenzéki szavazótól hallottam már ezt, hogy majd ilyen meg olyan elszámoltatás lesz de nem tudom miért hiszik azt, hogy ennyire fogyatékosok lennének a Fideszes politikusok, hogy bár alkotmányozni tudnak, törvényeket hoznak de úgy lopják a pénzt, hogy azért felelősségre vonhatóak legyenek.
Ez most ugyanaz mint ami 2010-ben volt, minden idők egyik legrosszabb kormányzása volt amit 2002-2010 között összehoztak, a szlovák és a magyar 1 főre eső gdp 2002-ben 6500 dollár körül volt, 2010-ben a szlovákok már 3500 dollárral vezettek, úgy hogy a gdp arányos államadósságuk kisebb volt mint 2002-ben, a miénk meg 25%-ot nőtt.
Mégse tudnék túl sok MSZP-s, SZDSZ-es politikust vagy hozzájuk köthető üzletembert mondani aki most épp börtönbüntetését tölti. Pedig a legjobb szándék feltételezése mellett is minimum gondatlanságról beszélhetünk.
Akkor most hol van ez a nagy harci erő? Mert én csak pár ezer fős tüntetéseket látok, amikor van egyáltalán valami.
#8, #11-nek:
Nem kezdek el magyarázkodni, mindössze egy régi intelmet ajánlok figyelmedbe aminek az igazsága szinte mindig beigazolódik:
Egy tó mindig ott a legmélyebb, ahol a legcsendesebb a felszíne!
Egy sem.
Már megszoktuk, hogy az "elszámoltatás" csak süket duma mindegyik politikus részéről
Egyik sem. Különben még a végén ezt a káoszos disznóolat demokráciának és az igazságságot valóban igazságnak nevezhetnék. Mire az ellenzék hatalomnra kerül, mindig van hatalom átadás-átvétel. Kb 30-60 nap. Az alatt a világon minden olyan bizonyítékot eltüntetnek a haverok és azok láncos kutyái (ügyvédek and co), hogy hidd el, hirtelen hófehér lesz mindannyi.
Ha ellopták volna a Parlamnetet, akkor is lenne ok ara, hogy mártítok, szentek, poltikai nagyságok legyenek belőlük - és nem azok, akik valójában.
#15, #18-nak:
Az hogy kitől idéztem, semmit.
Viszont ha olvastad volna a könyvet, akkor pontosan tudnád hogy mire akartalak figyelmeztetni.
Amikor az emberben gyűlik a keserűség, a gyűlölet, a harag, de tűrnie kell, akkor teljesen rezignálttá válik.
Viszont ha valaki a környezetében ugyanezen okból "kitör" belőle is feltörnek az indulatok.
Ez a közvetlen környezetére is hatással van, és az addig látszólag higgadt emberek "kirobbannak", a terjedés pedig exponenciális!
Tudod hányan lehetnek még rajtam kívül akik csak ülnek és várnak, de ha valami megindul amit nem neki kell megindítani, akkor azonnal ott terem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!