Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz politikusok hány...

A Fidesz politikusok hány százaléka fog börtönben ülni 10 éven belül ha 2022-ben az ellenzék nyeri a választásokat?

Figyelt kérdés

Rengeteg ellenzéki szavazótól hallottam már ezt, hogy majd ilyen meg olyan elszámoltatás lesz de nem tudom miért hiszik azt, hogy ennyire fogyatékosok lennének a Fideszes politikusok, hogy bár alkotmányozni tudnak, törvényeket hoznak de úgy lopják a pénzt, hogy azért felelősségre vonhatóak legyenek.

Ez most ugyanaz mint ami 2010-ben volt, minden idők egyik legrosszabb kormányzása volt amit 2002-2010 között összehoztak, a szlovák és a magyar 1 főre eső gdp 2002-ben 6500 dollár körül volt, 2010-ben a szlovákok már 3500 dollárral vezettek, úgy hogy a gdp arányos államadósságuk kisebb volt mint 2002-ben, a miénk meg 25%-ot nőtt.

Mégse tudnék túl sok MSZP-s, SZDSZ-es politikust vagy hozzájuk köthető üzletembert mondani aki most épp börtönbüntetését tölti. Pedig a legjobb szándék feltételezése mellett is minimum gondatlanságról beszélhetünk.

2020. jan. 2. 18:16
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most hol van ez a nagy harci erő? Mert én csak pár ezer fős tüntetéseket látok, amikor van egyáltalán valami.

2020. jan. 2. 18:35
 12/34 anonim ***** válasza:
81%
Zuschlag János már leülte a maga idejét. Ő kis hal volt a maga 80 milliós sikkasztásával. Ami a nagyobbakat (Hagyó, Demszky, stb.) illeti, még ma is hallom Mészáros Tamás tudálékos tanácsát az Újságíróklubból: "Ha bárkinek bármilyen gyanúja van, forduljon akár már ma a független magyar bírósághoz, nem kell a kormányváltásra várni!" Nos, ugyanezt tudom tanácsolni én is a mai ellenzéknek. Rajta, lehet próbálkozni! :)
2020. jan. 2. 18:36
 13/34 anonim ***** válasza:
0%

#8, #11-nek:

Nem kezdek el magyarázkodni, mindössze egy régi intelmet ajánlok figyelmedbe aminek az igazsága szinte mindig beigazolódik:

Egy tó mindig ott a legmélyebb, ahol a legcsendesebb a felszíne!

2020. jan. 2. 18:39
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Jöhetsz ezekkel a Paulo Coelho-s izékkel, én akkor sem látom annak jelét, hogy a Fidesz belátható időn belül megbuktatható. A legtöbb ellenzéki nem fog kimenni az utcára közelharcot vívni a fociultrákkal és a TEK-kel, hogy jól agyonverjék, hanem inkább megpattan nyugatra az elnyomás elől.
2020. jan. 2. 18:48
 15/34 anonim ***** válasza:
73%

Egy sem.

Már megszoktuk, hogy az "elszámoltatás" csak süket duma mindegyik politikus részéről

2020. jan. 2. 18:51
 16/34 anonim ***** válasza:
78%
Oké, akkor a Tamás bátya kunyhójából idéztél, értettem. És ez mennyiben változtat a szomorú tényeken?
2020. jan. 2. 18:55
 17/34 anonim ***** válasza:
65%

Egyik sem. Különben még a végén ezt a káoszos disznóolat demokráciának és az igazságságot valóban igazságnak nevezhetnék. Mire az ellenzék hatalomnra kerül, mindig van hatalom átadás-átvétel. Kb 30-60 nap. Az alatt a világon minden olyan bizonyítékot eltüntetnek a haverok és azok láncos kutyái (ügyvédek and co), hogy hidd el, hirtelen hófehér lesz mindannyi.

Ha ellopták volna a Parlamnetet, akkor is lenne ok ara, hogy mártítok, szentek, poltikai nagyságok legyenek belőlük - és nem azok, akik valójában.

2020. jan. 2. 18:56
 18/34 anonim ***** válasza:
0%

#15, #18-nak:

Az hogy kitől idéztem, semmit.

Viszont ha olvastad volna a könyvet, akkor pontosan tudnád hogy mire akartalak figyelmeztetni.

Amikor az emberben gyűlik a keserűség, a gyűlölet, a harag, de tűrnie kell, akkor teljesen rezignálttá válik.

Viszont ha valaki a környezetében ugyanezen okból "kitör" belőle is feltörnek az indulatok.

Ez a közvetlen környezetére is hatással van, és az addig látszólag higgadt emberek "kirobbannak", a terjedés pedig exponenciális!

Tudod hányan lehetnek még rajtam kívül akik csak ülnek és várnak, de ha valami megindul amit nem neki kell megindítani, akkor azonnal ott terem?

2020. jan. 2. 19:03
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Nulla.
2020. jan. 2. 19:30
 20/34 anonim ***** válasza:
77%
Ne legyenek illúzióitok. Ahogy Orbán sem számoltatta el Gyurcsány haverját soha, hiába voltak erre hatalmas ígéretek, úgy a fideszes fosztogatóbanda sem lesz soha elszámoltatva.
2020. jan. 2. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!