2020-ban is várhatóan Magyarország lesz az EU legjobban teljesítő gazdasága 2019-hez hasonlóan?
ezek a sikerek annak (is) köszönhetőek, hogy Orbán Viktor egyik legjobb barátja Benjamin Netanjhau izraeli államfő. A közel-kelti migránsokat nem engedjük be, csak ha zsidók. Kiváló a kapcsolat a Mazsihisz-ek, a Fideszben vezetésben erősen jelen is van ez a társadalmi réteg.
A Fidesz testvérpártja az izraeli Likud.
A világ legmagasabb ÁFÁja mellett nem tudom mit kell tapsikolni?!
Ha valóban annyira jó lenne a helyzet, akkor az ÁFÁT végre normális szintre csökkenthetnék!
De nem teszik...
Mivel hazanknak szinte nincs is sajat gazdasaga, igy az elmult evben sem szarnyalt.
Iden sem fog. Ne a Mercit, Audit, egyeb multikat vegyuk ide, akik kiviszik innen a nyereseget, mikozben, tovabbra is ehberert dolgoztatjak az embereket.
Szekesfehervar, Mor, tele van Ukran vendegmunkassal, akiknek alljak a szallast.
Mikozben a Magyar meg berelhet lakast, szobat magas aron. A fizetes ugyanaz.
Az idos korosztaly, meg a proli IQ60 reteg a tevebol tajekozodik, igy minden hazugsagot elhisznek.
Az ertelmesebbje, aki valoban tudna tenni valamit, az meg lelep kulfoldre.
14-es: "Hivatalos statisztikai adatokkal támasszad alá kérlek az állításod."
Tudod, a magyar statisztikák meglehetősen "szellősek"; csak olyanokról szólnak, amelyeket úgy lehet manipulálni, hogy a kormány nemlétező nagyszerűségét tükrözze!
Kérlek, másolj be KSH adatokat a magyar létminimum alakulásáról, a kilakoltatottak számáról, a végrehajtók gyarapodásáról, az éhezők számáról, a hajléktalanok számáról stb. stb. stb.
Én a közelmúltban Veszprémben és Szombathelyen voltam: hihetetlen mennyiségű dobozos sört vedelő ukránnal és románnal találkoztam - elég is volt belőlük annyi! Állítólag dolgozni voltak ott, panziókban laknak és még a kajájukat is fizetik... Ez a magyar melósnak nem adatik meg!
Minden esély megvan rá, hogy ismét éllovasak legyünk, hála a magyar embereknek és a kormánynak!
Ez azonban nem lesz egy egyszerű menet: Brüsszel nem fogja tűrni. Mindenkire szükség lesz, hogy ezt a fejlődési csodát fent tudjuk tartani! Vigyük hírét mire készülnek, és miért irifyek ránk!
Eddig mi néztük a hátukat, most az EU nézi a mienket. Nem csoda ha nem tetszik nekik..
Már a románok hátát sem látjuk, nézhetjük a bolgárokét - mindkét országban előbb lesz euró, így már nem lesz mögöttünk ország!
Orbán az utolsó helyre kormányozta a hajdan volt minta országot! Soha ilyen távol nem volt még az ország Ausztriától, mint manapság!
A statisztika-torzítás nem gazdasági produktum! Attól még éhen lehet halni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!