Szerintetek érdemes lesz 2022-ben elmenni szavazni?
Sose voltam Fidesz-KDNP szavazó, de a legutóbbi önkormányzati választás után nagyon elgondolkodtam két opción:
- Most először nem megyek el szavazni.
- Behúzom az X-et a Fidesz-KDNP-re.
Nagyon nem szeretném, ha újra Gyurcsány Ferenc, vagy éppen Dobrev Klára lenne a miniszterelnök, főleg azért amit az akkori magyar gazdasággal csinált. (Hitelek, hazugság, ÁFA-emelés, folyamatos áremelések, munkanélküliség) Tudom hogy ezek a gazdasági válság következményei, de az ország egyáltalán nem volt olyan gazdasági helyzetben, hogy védekezni tudjon a válság ellen, így majdnem államcsőd lett a vége (Amit ugye Bajnai akadályozott meg.)
Te ne menj szavazni!
"Nagyon nem szeretném, ha újra Gyurcsány Ferenc, vagy éppen Dobrev Klára lenne a miniszterelnök, főleg azért amit az akkori magyar gazdasággal csinált. (Hitelek, hazugság, ÁFA-emelés, folyamatos áremelések, munkanélküliség)
Ma is egetverő az eladósodottságunk, ma is hazudnak mint a sebesült-katona, az ÁFÁ-t Orbánék emleték a legmagasabbra a világon, olyan áremelések vannak, hogy besz@rsz, és egyes helyeken továbbra is tombol a munkanélküliség - ráadásul ellátatlanul, mert a közmunka nem alkalmas ennek a problémának a megoldására!
Ilyen felkészültséggel maradj otthon, és tanulj nagyon sokat - iszonyúan rád fér!
Nincs.
Az ellenzék a rosszabb e vagy a Fidesz?Eldönteni se könnyű
Ha szerinted nem érdemes kis pártra szavazni, mert túl kicsi, akkor közlöm veled a tényt, hogy te is a probléma része vagy.
Másrészt céltól függően létezik a taktikai szavazás fogalma is.
Harmadrészt pedig ha országosan nem is találsz neked tetsző pártot, az egyéni jelöltekről továbbra is kifejtheted a véleményedet a szavazadodtal.
Utolsó sorban pedig magyarázd már el nekem, hogy mi abban a valódi állampolgári logika, hogy "sosem" voltál fidesz szavazó, de Gyurcsány miatt inkább oda tennéd a voksot? Matematikailag is értelmetlen, mert ha annyira Gyurcsánnyal akarsz kib*szni, akkor teljesen lényegtelen ki másra szavazol, az egyetlen feltétel, hogy ne Gyurcsányra. Nem kell ahhoz a fideszt támogatni, hogy a DK kevesebb szavazatot kapjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!