Milyen jövője lenne egy ilyen mozgalomnak Magyarországon?
A mai materialista világban, amikor minden az anyagi javak körül forog és az emberek jelentős részének semmit nem jelent az Isten, a haza és a család akkor nagy szükség lenne egy ilyen rendszerre. Főként a fiatalok megnevelése lenne a célja ennek a mozgalomnak.
Szóval:
-állam és egyház összefonódása: a kettő szétválása nagy hiba volt, vissza kell szerezni az egyház régi dicsőségét
-a vallás a mindennapok részévé válna mint a középkorban, az emberek a keresztény erkölcsök szerint élnék az életüket hedonizmustól mentesen
-kötelező lenne templomba járni minden vasárnap és aki nem így tesz az súlyos büntetésre számíthat
-Magyarország államformája királyság lenne, királlyal az élen és ő irányítaná az országot ősi magyar nemesi családokkal együtt
-Magyarország elszigetelt ország lenne, nem tartoznánk sem a züllött, liberális és devianciákat elfogadó Nyugathoz, de nem lennénk a keleti diktátorok vazallusai sem hanem önálló országok lennénk
-mezőgazdaságból, növénytermesztésből, állattenyésztésből élnénk és így eltudnánk tartani magunkat
-a külföldi, génkezelt, tartósítószerekkel teli élelmiszerek be lennének tiltva
-autonómia a határon túli magyaroknak, amennyiben ez békés eszközökkel nem megy akkor háborút indítunk szomszédaink ellen
-hadsereg fejlesztése, sorkatonaság bevezetése
-kötelező hittan és erkölcstan az iskolában
-antikommunizmus, antiliberalizmus,
-puritanizmus: az emberek puritán életet élnének mindenféle hedonizmus, anyagiasság nélkül, önmegtartoztató életet kell élni és ennek alapjai már az iskolában megtanulná az ember, mert már ott szigorú körülmények között kellene élniük mindennapjaikat
-kötelező lenne aszkéta életmódot élnie az embereknek, le kell mondani a testi örömökről, és a hívságokról
-nacionalizmus, erős nemzettudat
Nem tértem ki minden egyes dologra de a lényeget, fő pontokat leírtam. Szerintem szégyen, hogy a mai kor embere ennyire elfordult a szellemi világtól és csak a fogyasztás, az anyagi javak hajszolása a céljuk.
És még annyi, hogy nem vagyok fideszes! Mielőtt ezzel vádolnátok. A Fidesz egy korrupt, álkeresztény bűnbanda, semmi közük azokhoz a tradícionális, puritán, keresztény értékekhez amelyeket én az imént leírtam.
Nyugodtan visszamehetsz a középkorba, nem tiltja senki. De a normális embereket hagyd békén.
A keresztény vallás egy undorító fertő, el kéne törölni a földről.
Szóval egy Fidesz²?
Rettenetesen jó lenne...
# 5:
Nem lesznek kitelepítve, de a panelházak közötti területek mezőgazdasági területként funkcionálnak majd, illetve a bevásárlóközpontok helye is. Ráadásul rengeteg megműveletlen szántó van Budapest külterületein, amit be lehet vonni a mezőgazdaságba államosítás után, ha újra lesznek TSZ-ek.
Ideológiailag nem vagy elég képzett. Kineveznek egy helytartót, aki rendet tart a településen (beszedi az adót, ügyel arra hogy ne legyen zavargás, munkafelügyel), ezért az áldozatért pedig övé lesz a birtok. Mindemellett, ha veszély fenyegeti az országot, köteles fegyvert fogni, de az Aranybulla alapján ha a király megfizeti, támadó hadjáratokban is részt vehet.
Kell egy elit különítmény is, ami belelövi a vízmosásokba a puhatenyerű szemüvegeseket és akiknek nincs piros pötty a seggén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!