"könnyen megvehető, agymosott, valláskárosult"?
Nem sok ez egy kicsit egyszerre?
Azokra a családokra, akik a kádár-rendszer alatt is jártak templomba, és járatták a gyerekeiket hittanra? Azaz kádárék se megvenni, se agymosni nem tudták őket?
Akkor a magyar történelem MINDEN hasznos személyisége könnyen megvehető, agymosott volt?
Vagy a mai évtizedek óta Afrikában szemsebész ember, vagy a sziámi ikreket szétválasztó sebészek, és a többi neves vagy névtelen keresztény, ők mind könnyen megvehető, agymosott valláskárosultak?
Na, ez se semmi.
14
El vagy tévedve. Ami a kisebb baj. De másokat is meg akarsz téveszteni. És az már bűn.
Én nem tudom, hogy hol lettek a munkásőrökből keresztények, nem ismerek egyet sem. Olyan embert viszont ismertem, aki azért írta alá, hogy munkásőr legyen, hogy ejtőernyőzhessen, mert máshogy nem engedték. Azt nem tudom, hogy milyen vallású volt, de a neve alapján nem keresztény.
Én nem tudom, hogy te vagy-e, aki rendszeresen azt írja a Kövérről, hogy KISZ KB "tag" volt. Hogy mi a célod a rágalmazással, azt te tudod.
KISZ KB tag a GYURCSÁNY volt, nem a Kövér.
DE mindenki másnak: a Kövérnek egy néhány hónapos szerződése volt valami szociológiai vagy milyen kutatásban egy SEGÉDmunkatársi munkakörre.
Ami annak idején nem jelentett többet, mint adatgyűjtést, könyvtárazást, katalóguscédulák forgatását, cikkek, statisztikák összekészítését a kutatásban résztvevő "munkatársi" szerződéses embernek.
És annak idején minden társadalomkutatási téma vagy az MSZMP vagy a KISZ irányítása, a Központi Bizottság alá tartozó valamelyik munkacsoporthoz vagy mihez tartozott. Még az akadémiai kutatások, az egyetemi kutatások is. A különböző központok kutatásai is, minden.
Mivel a Kövér valami fiatalok helyzetével foglalkozó kutatásban volt segédmunkatárs, ezért tartozott a KISZ KB-hoz a kutatás maga, és nem a kutatást végzők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!