Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz anno miért kötött...

A Fidesz anno miért kötött szövetséget a KDNP-vel?

Figyelt kérdés

2019. dec. 30. 04:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
Miután a Giczy György féle KDNP-t jól szetvertek MDF-es segítséggel utána ujralapitottak a KDNP-t az addig MDF-es Semjénnel. Mert a könnyen megvehető, agymosott, valláskárosult szavazók kellettek a Fidesznek.
2019. dec. 30. 12:52
 12/16 anonim ***** válasza:
93%

"könnyen megvehető, agymosott, valláskárosult"?

Nem sok ez egy kicsit egyszerre?

Azokra a családokra, akik a kádár-rendszer alatt is jártak templomba, és járatták a gyerekeiket hittanra? Azaz kádárék se megvenni, se agymosni nem tudták őket?

Akkor a magyar történelem MINDEN hasznos személyisége könnyen megvehető, agymosott volt?

Vagy a mai évtizedek óta Afrikában szemsebész ember, vagy a sziámi ikreket szétválasztó sebészek, és a többi neves vagy névtelen keresztény, ők mind könnyen megvehető, agymosott valláskárosultak?

Na, ez se semmi.

2019. dec. 30. 14:39
 13/16 anonim ***** válasza:
92%
gondolom baloldali mércével az a jó keresztény aki állva tapsol az apró-klánnak
2019. dec. 30. 14:54
 14/16 anonim ***** válasza:
60%
#12 ezek azok a családok, ahol a munkásőrséghez való tartozás, besúgás alap cél volt, aztán a módszerváltás után, hogy múltjukat maszatolják, nagy keresztények lettek, sőt jobboldali nemzethyek, mint a felcsúti KISZ titkár és MSZMP KB tag elvtársai, pl a kövér laca.
2019. dec. 30. 19:08
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
#14 Miért kell mindig hazudni? Neked csak ennyire telik? Tényleg csak ennyi az agykapacitásod hogy másokat mocskolsz és hazudsz?
2019. dec. 30. 19:38
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

14

El vagy tévedve. Ami a kisebb baj. De másokat is meg akarsz téveszteni. És az már bűn.

Én nem tudom, hogy hol lettek a munkásőrökből keresztények, nem ismerek egyet sem. Olyan embert viszont ismertem, aki azért írta alá, hogy munkásőr legyen, hogy ejtőernyőzhessen, mert máshogy nem engedték. Azt nem tudom, hogy milyen vallású volt, de a neve alapján nem keresztény.

Én nem tudom, hogy te vagy-e, aki rendszeresen azt írja a Kövérről, hogy KISZ KB "tag" volt. Hogy mi a célod a rágalmazással, azt te tudod.

KISZ KB tag a GYURCSÁNY volt, nem a Kövér.

DE mindenki másnak: a Kövérnek egy néhány hónapos szerződése volt valami szociológiai vagy milyen kutatásban egy SEGÉDmunkatársi munkakörre.

Ami annak idején nem jelentett többet, mint adatgyűjtést, könyvtárazást, katalóguscédulák forgatását, cikkek, statisztikák összekészítését a kutatásban résztvevő "munkatársi" szerződéses embernek.

És annak idején minden társadalomkutatási téma vagy az MSZMP vagy a KISZ irányítása, a Központi Bizottság alá tartozó valamelyik munkacsoporthoz vagy mihez tartozott. Még az akadémiai kutatások, az egyetemi kutatások is. A különböző központok kutatásai is, minden.

Mivel a Kövér valami fiatalok helyzetével foglalkozó kutatásban volt segédmunkatárs, ezért tartozott a KISZ KB-hoz a kutatás maga, és nem a kutatást végzők.

2019. dec. 30. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!