1/6 A kérdező kommentje:
*húz
2019. dec. 28. 19:15
2/6 anonim válasza:
Egész nap Orbán Viktor beszédeit adja, tehát egyérteműen kormányparty.
Igazából az elmúlt 30 év zenéin és óránkénti híreken én még mást nem hallottam rajta... A híreket meg nyilván az MTI-től veszik.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon elszaporodott mostanában, ezért gondolom, hogy a Fidesz felé húz. Bár lehet hogy csak a tulajdonos lánya szopta le Mucsányi Marika férjét pár frekvenciáért...
2019. dec. 28. 19:47
4/6 anonim válasza:
A tulajdonosi kör a Rádió 1 köréhez tartozik. És nyilván benne van, hogy emiatt kapták meg a frekvenciát. De műsor tekintetében szerintem ez nem érződik, mivel nincsenek rajta műsorok. Van egy műsorvezető aki felkonferálja a zenéket, óránként vannak rajta hírek, de amúgy semmi más nincs rajta. Hogy ez rossz vagy jó, mindenki döntse el, régebben nekem a hajam hullott, hogy reggel munkába induláskor nem volt egy zenei rádió sem, mert általában mindenhol Balázsos ökörködések mentek, itt szerencsére ilyen nincs. Hozzáteszem ez furcsa is, mert tudtommal a médiatörvény meghatározza, hogy a rádiós főműsőridőben reggel 6 és 9 óra között kötelező meghatározott idejű saját gyártású tartalmat sugározni.
5/6 anonim válasza:
Nem írtad, hogy melyik városban hallgatod a Best FM-et. A pesti valóban eléggé fideszes, viszont a debreceni egy eléggé családias rádió, igazi műsorokkal, nagy múlttal, és a híreket sem az MTI-től veszik szerintem, ezért az annyira nem kormánypárti "jellegű" rádió :D. Délután pl. van egy műsorvezető (Pálóczi Józsi), aki az indexről szokott híreket beolvasni, és ugye az indexet nem a kormánypártiságáról ismerjük.
6/6 anonim válasza:
#5: A debreceni egy kakukktojás.:) Az volt az "eredeti". A zenei kínálata és az arculata is eltér a többitől. Valószínűleg valamilyen alku részeként maradhatott meg önállónak. A nyíregyházi Best FM (ami meg az eredeti Retro rádió volt) is hasonló volt, de azt már átalakították a többihez.
Egyébként teljesen egyértelműen kormánypárti. Több szálon is kapcsolódik a Rádió 1-hez és a Retro rádióhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!