Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha itthon mélyszegénység van...

Ha itthon mélyszegénység van akkor ez hogyan lehetséges? 🤔

Figyelt kérdés
[link]

2019. dec. 28. 14:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
44%
Csak annyi a gond a krumli és tűzifa osztással, hogy csak közvetlenül választások előtt szokás. Ha azóta nem szűnt volna meg, hanem az egész kormányzási ciklusban tartana szünet nélkül, akkor még támogatnám is.
2019. dec. 28. 15:22
 22/75 szántóvető ***** válasza:
62%
"Értem már. Tehát ezt az összeget csak a NER-es oligarhák költötték el igaz?"-arra próbáltalak sarkallni hogy gondolkozz de látom nem jártam sikerrel.ennél többet nem tehetek érted.
2019. dec. 28. 15:24
 23/75 A kérdező kommentje:

21

Teljesen jogos. Hiszen az emberek forintot keresnek majd a boltban euróval fizetnek,ezért minden egyre drágább.

Ja, nem😅

Istenem🤦‍♂️ha a butaság fájna...

2019. dec. 28. 15:24
 24/75 A kérdező kommentje:

22

Ha az orbán kormány kiutalna neked, meg a hozzád hasonló mentalitású embereknek csak úgy mondjuk 1millió forintot ti azt sem támogatnátok,egyrészt mert a Zorbán adja másrészt mert az oktatásegészségügy már 9 éve összeomlani készül

2019. dec. 28. 15:28
 25/75 anonim ***** válasza:
7%

Engem szórakoztat ez a kérdés, hiszen 2004 óta egyszer volt olyan, hogy nem nőtt a bevétel az pedig a 2009-ben a válságkor.

Pedig 2006-ban mennyire el akarták hitetni, hogy rosszabbul élünk, mint 4 éve.

2019. dec. 28. 15:30
 26/75 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor engem átvert a Magyar Vöröskereszt, hiszen ott gyűjtettek ételt, de akkor most kiderült, hogy nincsenek is rászorulók?
2019. dec. 28. 15:33
 27/75 anonim ***** válasza:
63%

"Hiszen az emberek forintot keresnek majd a boltban euróval fizetnek,ezért minden egyre drágább."

:D

Azzal a valósággal ne is törődjél amiben az emberek bár forintot keresnek, a boltok bizony euróért vesznek mindent amivel feltöltik az árukészletet és azt átváltják forintba mikor kérik érte a vételárat! Magas lehet ez nagyon nektek ott a narancsködben kóvályogva.

2019. dec. 28. 15:34
 28/75 A kérdező kommentje:

28

Tehát a magyar tejet euróér veszik.

A magyar pulyka meg sertéstelepeken levágott állatokat euróér veszik,

A kiflit meg a zsemlét euróér veszik, a tibi csokit euróér veszik,a piacon az öregasszonyok a paradicsomot paprikát euróér veszik stb...

A dunából, tiszából kifogott halakat euróér veszik.

Világos😅

2019. dec. 28. 15:41
 29/75 A kérdező kommentje:

26#

HAZUDSZ

De sebaj, majd az index rádcáfol😅

[link]

2019. dec. 28. 15:47
 30/75 anonim ***** válasza:
62%
#25 Örülök, hogy te az alapján, hogy azt mondtam, hogy nem csak választás előtt kellene krumplit osztani a szegényeknek, te teljes képet tudtál alkotni a mentalitásomról, politikai nézeteimről és le tudtad szűrni, hogy én minek örülnék és minek nem. Igazi látnok vagy.
2019. dec. 28. 15:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!