Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti nem gondoltatok még arra,...

Ti nem gondoltatok még arra, hogy Orbán és Gyurcsány is kiváló államférfiak voltak?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel a véleményemmel de én azt gondolom, hogy mindkettőjük egy normális demokrata aki jól végezte a dolgát. Mind a ketten sokat tettek azért, hogy Magyarország felzárkózzon a Nyugathoz minden értelemben. Kulturált emberek és ami közöttük zajlik az csupán kulturált vita ami belefér a demokráciába. Én örülök annak, hogy ők számítanak a két legfontosabb tényezőnek a magyar politikai életben. Persze tudjuk jól, hogy vannak örök elégedetlenek akiknek semmi sem jó pl Puzsér és mások. A félreértések elkerülése végett: én nem troll vagyok, tényleg ezt gondolom. Én úgy vagyok vele, hogy biztonságosabb és nyugodtabb ha ők maradnak. Nem akarom, hogy Puzsér legyen a miniszterelnök. Esetleg van még rajtam kívül olyan aki így gondolkodik?

2019. dec. 26. 18:46
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
60%
Amúgy nem gondoltam rá, mert hihetetlenül gyatra államférfiak, bármelyik állam szolgálatában is állnak.
2019. dec. 27. 01:14
 22/32 anonim ***** válasza:
75%

Magyarország legnagyobb tragédiája, hogy ez a két szerencsevadász alak az egyébként sem nívós politikai vezetés közelébe került - egyik a KISZ-ből, a másik meg Soros ösztöndíjával...

Ez a kettő nem államférfi, hanem Isten csapása a magyarokra!

(államférfit a rendszerváltás még csírájában sem tudott felmutatni egyetlen párt színeiben sem!)

Puzsér meg bohóc; néha igazat mond, de király soha sem lesz!

2019. dec. 27. 10:45
 23/32 anonim ***** válasza:
74%
#22 mindkettő a KISZ-ből. Csak orbán (KISZ titkár) még soros pénzét is fogadta
2019. dec. 27. 12:24
 24/32 anonim ***** válasza:
48%

22-23, kiszmániások:

Orbán gimnáziumban volt, kis semmi alapszervezeti kisztitkár. Az osztálytársai választották meg, havonta 1 összejövetel és tagdíjszedés -évi 24ft- volt a dolga.

Gyurcsányt felnőtten, a főiskola után nevezték ki felülről a KISZ Központi Bizottságában az egyik országos főkiszesnek a talán 15-ből. Kipárnázott irodával-fizetéssel, és fizetésen kívüli juttatásokkal.

Főiskola után, amit ki tudja, hogy végülis elvégzett-e, hiszen a diplomamunkájának egyetlen példányát sem találják. nincs meg a saját példány sem -amit mindenki otthon őriz-, sem a főiskolai, sem a szakkönyvtári, sem a országos könyvtári példánya.

2019. dec. 27. 15:36
 25/32 anonim ***** válasza:
65%

Gyurcsány KISZ-KB vezér-trutymó volt, ugyanúgy mint Kövér László elvtárs!

Orbán KISZ-ügyileg fikamatyi volt, de Soros valamiért kiemelte a mocsárból!

Ha Soros nem nyúl a hónuk alá, akkor kapálhatott volna mindegyik!

Ezek már soha sem lesznek államférfiak, mert ahhoz nagyon kevesek morálisan és kvalitásban is!

2019. dec. 27. 18:50
 26/32 anonim ***** válasza:
48%
Mikor volt Kövér KISZ-KB akármi, ha szabad kérdezni?
2019. dec. 27. 20:00
 27/32 anonim ***** válasza:
65%

26: aki ügyes és keres, az talál...

Aki meg nem, az hülyén hal meg.

2019. dec. 27. 20:34
 28/32 anonim ***** válasza:
74%

#24 nem kis semmi, egy rendes KISZ titkár, mert apja, a tanácsi eltárs, beprotezsáltatta elvtársaival.

Az az apuci, aki a privatizációkor banyát is kapott elvtársiasságáért, aki büszke lehet fiára a kádár rendszer új verziójának élesbe állításáért.

2019. dec. 27. 20:39
 29/32 anonim ***** válasza:
48%

27

Ha állítottál, illene megmondanod, hogy honnan vetted. Mert én nem találtam rá adatot.

2019. dec. 27. 20:43
 30/32 anonim ***** válasza:
48%

28

Könyörgöm, mit kellett "beprotezsáltatni" egy gimnáziumi alapszervezeti kisztitkárhoz?

Ami minden osztályban az lett, akit rábeszéltek, mert már nem tudott mit mondani, hogy miért nem akar pont ő az lenni.

Hány éves vagy, hogy ilyen gyagyaságot elhiszel, hogy protekció kellett egy ALAPSZERVEZETI KISZTITKÁRsághoz?

Amit a tornából fölmentettre sóztak rá a legtöbb helyen.

2019. dec. 27. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!