Nyugaton tényleg nem ünnepelték már a karácsonyt, mert a sok iszlám bevándorló nem engedte nekik?
No és Keleten van még bejgli? Én meg úgy hallottam, hogy a Nagyvezír pecsétes leiratban megtiltotta minden igaz hitű ultramagyarnak a karácsonyi mákos - és diós bejgli fogyasztását. Nem beszélve a sírban sercegő kolbászkákról és a zselés-marcipános szaloncukorról.
Most ez jó?
"Az Usában most karácsony van Trump szerint. Elődei meg fenyőünnepet tartottak."
Mesélj mindentudó, ha ennyire mindent tudsz ezt alá tudod támasztani valamivel? Esetleg egy videóval, amiben Obama "fenyőünnepről" beszél? 🤔 pláne ifjabbik Bush? Vagy szimplán olvastál a nyócnyócnyóc komment szekciójában valamit és okosnak hiszed magad?
Amerika alapból egy keverék ország. Ott "holydays" van, tehát egyszerűen ünnepek. Szerintem ez ott rendben van, mivel az ország alapvetően ilyen, de Európában nem ez a helyzet és nincs is szó ilyesmiről.
Mellesleg az amerikaiak is jól megoldják ezt. Általában úgy köszöntik egymást, hogy "I wish you Happy Holydays and merry Christmas" Boldok ünnepeket és kellemes Karácsonyt kívánok, az első résszel tudatják, hogy mindenkinek szól, a másodikkal, hogy ők speciel keresztények, de ha mondjuk zsidók, akkor a második rész hálaadás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!