Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek ezt akarják ide is?

Az emberek ezt akarják ide is?

Figyelt kérdés
A fejlett nyugati országokban, már a saját hagyományos ünnepeket sem szabad megünnepelni, olyan nyílt keretek között mint az szokott lenni. Olyan Európában egyedülálló szokások vesznek feledésbe, a haladás nevében, amelyek mind êrtéket képviselnek, sokkal gazdagabbá teszi az emberek lelkét, mint ezek hiánya. És bizony bármennyire is hihetetlennek tűnik, de ez pont azért van Nyugaton, mert az Európába be özönlő migránsokat ez zavarja. Erről vajon miért nem számol be az index? Mari néni miért nem írja ki a GyK-ra hogy ez miért nincs rendben? Magyarország abban most egyedülálló, hogy az emberek meg ünnepelhetik úgy a karácsonyt, ahogyan azt szeretnék. Nyugodtan ki élhetik Európai, és Európába de talán az egész világon is egyedülálló, szokásaikat. Ezzel gazdagabbá téve a lelkük. Nem úgy mint a fejlett nyugaton, ahol dühös balos prolik megzavarják a betlehemezést, csak mert Nyugaton addig számít valami értéknek, és ""multikultinak"" ameddig nem hagyományos, ameddig nem a miénk Európaiaké! Hogy hogy a mi turistáinak, muszlim turistáink és vendégmunkásainkat ez nem zavarja? Ebből is látszik hogy az illegálisan érkezett migránsok a rossz migránsok, akik tönkre teszik Európát, a közbiztonságot, és az értékeink. Hagyományaink, és a szeretet ünnepét. Erről miért nem ír az index? Csak arról ír hogy az ""ország romokban, meg hogy muzltyiznak"". Holott pont itt élhetik ki az emberek, a szokásaikat! Lassan ebben leszünk egyedülállóak!

2019. dec. 24. 11:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
9%

Én csak azt nem értem, hogy a Fideszt és a migránsokat miért nem lehet külön választani egymástól?

Mi van akkor ha én úgy gondolom, hogy az Orbán-kormány a legkorruptabb és legromlottabb kormány a rendszerváltás óta és emellett keményen ellenzem a muszlimok bevándorlását Európába és a migránsválságot egy komoly problémának tartom? Igaz, hogy minket nem érint annyira de ez a világban egy komoly probléma.

2019. dec. 24. 11:57
 22/30 A kérdező kommentje:
Na és hogy hogy nem? Talán mert itt még tisztelik a másik kultúráját. Ott nem?
2019. dec. 24. 11:57
 23/30 anonim ***** válasza:
77%

"Nekünk az a biztos, hogy minden normálisan fejlődik, szigorú költségvetési keretek között. Én elvagyok itt is, de legalább cserébe élhessen meg a kultúrám! Ha kormányt váltunk..."

Feltettél egy társadalomtudományt érintő kérdést a kultúra és bevándorlás kapcsolatában.

A költségvetés, aktuálpolitika és kormányváltásnak mi köze ehhez? Semmi. Csak pártpolitikai fursztrációdban kiírtál egy random kérdést, aztán átsiklassz az érdemi érvelésen az eredeti kérdésre (ami érthető, hisz nem foglalkoztatott igazából a téma) és azt mondod, hogy ez "unalmas már".

Karácsony van ember, én azért vagyok a GyK-n, mert idő, mire megsül a hús, a tészta meg dagad. Neked mi hasznos időt származik abból, hogy itt idegesíted magadat?

2019. dec. 24. 12:03
 24/30 anonim ***** válasza:
87%
Kell neki a pozitív megerősítés hogy meg van védve a migráncsoktúl, különben el kéne ismernie hogy egy korrupt tolvaj bűnöző banda ennyire hülyére vette a fejét.
2019. dec. 24. 12:06
 25/30 anonim ***** válasza:
83%

"Talán mert itt még tisztelik a másik kultúráját."

[link]

"A rendőrök elfogták azt a két férfit, akik karácsony estéjén egy lakásba törtek be Budapest IV. kerületében."

[link]

Tények 2018 december 25.

Vak nyugdíjast raboltak ki.

Felakarta gyújtani a benzinkutat.

Még szerencse, hogy itt tisztelik a szeretet ünnepét.

2019. dec. 24. 12:08
 26/30 anonim ***** válasza:

"Én csak azt nem értem, hogy a Fideszt és a migránsokat miért nem lehet külön választani egymástól?

Mi van akkor ha én úgy gondolom, hogy az Orbán-kormány a legkorruptabb és legromlottabb kormány a rendszerváltás óta és emellett keményen ellenzem a muszlimok bevándorlását Európába és a migránsválságot egy komoly problémának tartom? Igaz, hogy minket nem érint annyira de ez a világban egy komoly probléma."

Egy ilyen bonyolult gondolatmenet a legtöbb politizáló magyarnál már system errort okoz. :D

2019. dec. 24. 12:09
 27/30 anonim ***** válasza:
78%

Nagyobbakat hazudsz mint a helirogán propaganda minisztériuma !

"A fejlett nyugati országokban, már a saját hagyományos ünnepeket sem szabad megünnepelni, olyan nyílt keretek között mint az szokott lenni."

Ne tedd magad nevetségessé! Minden nagyobb városba Európa szerte van városi karácsonyfa! Minek hazudsz ilyen bugyutaságokat? Google a haverod keresgess rá hogy a főtereken karácsonyfa van és ne itt hazudozz.

Az ország többsége NEM! keresztény és még itt is állnak a karácsonyfák, euban itt a legalacsonyabb a keresztény vallást követők aránya százalékosan mégis itt vergődtök.

Karácsony a szeretet ünnepe legalább ilyenkor ne hazudjatok

2019. dec. 24. 12:41
 28/30 anonim ***** válasza:
66%
Karácsonyi pótlékra gyúrnak a bérkommentelők.
2019. dec. 24. 13:38
 29/30 anonim ***** válasza:
83%

A kérdező troll! De! Minden elismerésem, nagyon rafinált vagy pajtás! Nekem elég jó radarom van a trollokhoz, és nálad egész soká szúrtam ki, hogy az vagy.

Gyanítom túl sokat olvasok TakácsZs-t és már ő immunizált a jó trollokra. Egyébként én azon röhögnék, ha Takácsról is kiderülne, hogy IRL egy 26 éves kommunikáció szakos bölcsész, aki a netes trollkodásból tervezi írni majd a Phd-ját.

De sajnos nincs ilyen szerencsénk.

2019. dec. 24. 14:27
 30/30 anonim ***** válasza:
77%

Ejj kérdező, mit is felelhetnék a szépségesen idehányt paranoid jobbos hisztidre...

Várj, tudom már!

OK BOOMER!

2019. dec. 25. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!