A liberalisták szerint szabad még Boldog Karácsonyt kívánni?
Figyelt kérdés
Vagy betiltanák, mert sérti valakinek az érzéseit?2019. dec. 23. 23:16
11/23 mindentudó99 válasza:
Amerikában Trump hozta be újra a köztudatba a karácsony megnevezést. Elődei fenyőünnepnek hívták.
12/23 Balogh Bence 2019 válasza:
Ha valaki tartja az ünnepet, annak kívánhatsz boldog karácsonyt. Aki nem tartja, annak felesleges és zavaró lehet (és itthon van 4-5 millió nem-keresztény, szóval akár minden második embert zavarhat).
Boldog Karácsonyt az ellenzéknek lehet kívánni, mert a karácsony továbbra sem tulajdonnév.
13/23 anonim válasza:
De igen, ahogy a 8-as válaszoló példájából is látszik. Vannak olyan elmebetegek, akik felháborodnak, ha valaki a polkorrekt "kellemes ünnepeket" helyett boldog karácsonyt kíván.
14/23 anonim válasza:
A karácsony eredetileg pogány ünnep volt, amire a keresztények rátelepedtek. Utána lehet nézni.
15/23 kojee válasza:
Szerintem szabad, ès nem tiltják be.
16/23 anonim válasza:
Már a sokadik választ olvasom, akinek nem esett le, hogy 8-as trollkodik. Ilyen hülyék nem lehettek!
17/23 anonim válasza:
#16 Én a hvg.hu kommentszekcióján edződtem, ott sokan vannak olyanok, akik hasonló értelmi szinttel rendelkeznek, ugyanígy gyűlölködnek a keresztények ellen, és teljesen komolyan gondolják. Abból kiindulva egyáltalán nem biztos, hogy a 8-as csak trollkodik.
18/23 anonim válasza:
ma 00:50
Íme a kérdésben említett "liberalista"! :P
19/23 anonim válasza:
" olvasom, akinek nem esett le, hogy 8-as trollkodik. Ilyen hülyék nem lehettek!"
Pedig vannak olyanok akik komolyan is gondolják, ha ez az alak most trollkodott is éppen, ha nem.
20/23 anonim válasza:
Úgy kezdi a monológot, hogy "én ateista vagyok és vegán, engem ez sért"... Ezzel a vegánnal ki is bújt a szög a zsákból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!