Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miből áll egy miniszterelnök...

Miből áll egy miniszterelnök napja? Mennyit dolgozik? Mit csinál? Papírmunka? Arra vagyok kiváncsi hogy telik egy kormányfő napja.

Figyelt kérdés
2019. dec. 23. 20:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer azt nyilatkozta, hogy mivel sokat dolgozik, ezért keveset alszik. De valójában ez azért van, mert az ördög nem alszik.
2019. dec. 23. 21:55
 12/19 A kérdező kommentje:
Válaszaitokban 1 komolyabbat hallottam ami a kérdésre válaszol. A kérdésre válaszoljatok normálisan szemét ge*ik
2019. dec. 23. 22:09
 13/19 anonim ***** válasza:
39%
Igen,dolgozik.Mivel ő az ország második embere,sok van a fején.Nem olyan könnyű az mint sokan hiszik.Ide nem elég a 8 osztály,oszt lesz ami lesz.Felkészültnek kell lenni,jogszabályokat magolni,tudni kell tárgyalni,nyelveket beszélni,stb.Sokat kivesz az emberből,fárasztó.Nem tudom milyen fizuja lehet,de szerintem egy légiforgalmi irányító többet kap.Igaz,az is nehéz.Ha lehet még nehezebb.
2019. dec. 23. 22:20
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Reggel gyógyszer, délben gyógyszer, este gyógyszer.
2019. dec. 23. 22:52
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
#13, pedig ő maga vallotta be kamera előtt hogy nem ért a jogi dolgokhoz, kérdezzük a jogászokat.)
2019. dec. 23. 22:54
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ovodákba beoson a dedósoknak beszédet tartani aztán lop.
2019. dec. 24. 07:14
 17/19 anonim ***** válasza:

#7 ti imádtok egy KISZ titkárt, aki körbevéve magát MSZMP, KISZ, állambiztonságis funkcionáriusokkal (tehát nem sima tagokkal), a kádárizmust éleszti újra szovjet barátaikkal, és mi vagyunk komcsik? :D

Vicces vagy "elvtárs".

2019. dec. 24. 09:16
 18/19 anonim ***** válasza:

Mint 3-as írta, napi 12-16 órában: "papírmunka, hivatalos megbeszélések,utazások, találkozók, ha beszédeket mond többnyire azt is meg kell írnia, gyakorolni".

Tudtommal heti egy napon igyekszik "pihenő napot" tartani, ilyenkor különböző szak-könyveket olvas.

2019. dec. 24. 16:06
 19/19 anonim ***** válasza:
18-ra: Orbán Viktorról beszélek. De -gondolom- a többié is hasonló.
2019. dec. 24. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!