Miből áll egy miniszterelnök napja? Mennyit dolgozik? Mit csinál? Papírmunka? Arra vagyok kiváncsi hogy telik egy kormányfő napja.
Figyelt kérdés
2019. dec. 23. 20:19
11/19 anonim válasza:
Egyszer azt nyilatkozta, hogy mivel sokat dolgozik, ezért keveset alszik. De valójában ez azért van, mert az ördög nem alszik.
12/19 A kérdező kommentje:
Válaszaitokban 1 komolyabbat hallottam ami a kérdésre válaszol. A kérdésre válaszoljatok normálisan szemét ge*ik
2019. dec. 23. 22:09
13/19 anonim válasza:
Igen,dolgozik.Mivel ő az ország második embere,sok van a fején.Nem olyan könnyű az mint sokan hiszik.Ide nem elég a 8 osztály,oszt lesz ami lesz.Felkészültnek kell lenni,jogszabályokat magolni,tudni kell tárgyalni,nyelveket beszélni,stb.Sokat kivesz az emberből,fárasztó.Nem tudom milyen fizuja lehet,de szerintem egy légiforgalmi irányító többet kap.Igaz,az is nehéz.Ha lehet még nehezebb.
14/19 anonim válasza:
Reggel gyógyszer, délben gyógyszer, este gyógyszer.
15/19 anonim válasza:
#13, pedig ő maga vallotta be kamera előtt hogy nem ért a jogi dolgokhoz, kérdezzük a jogászokat.)
16/19 anonim válasza:
Ovodákba beoson a dedósoknak beszédet tartani aztán lop.
17/19 anonim válasza:
#7 ti imádtok egy KISZ titkárt, aki körbevéve magát MSZMP, KISZ, állambiztonságis funkcionáriusokkal (tehát nem sima tagokkal), a kádárizmust éleszti újra szovjet barátaikkal, és mi vagyunk komcsik? :D
Vicces vagy "elvtárs".
18/19 anonim válasza:
Mint 3-as írta, napi 12-16 órában: "papírmunka, hivatalos megbeszélések,utazások, találkozók, ha beszédeket mond többnyire azt is meg kell írnia, gyakorolni".
Tudtommal heti egy napon igyekszik "pihenő napot" tartani, ilyenkor különböző szak-könyveket olvas.
19/19 anonim válasza:
18-ra: Orbán Viktorról beszélek. De -gondolom- a többié is hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!