Miért van az, hogy Orbán akárhányszor kérdezik sosem a kérdésre felell ( esetleg csak 10%ban), és mindig szöveget olvas fel? Jakab Pétertől meg egyenesen mondhatni, hogy "fél"? .
Figyelt kérdés
2019. dec. 23. 17:02
2/18 anonim válasza:
Most őszíntén, ha megkérdeznék, hogy lettek a barátaid és családtagjaid milliárdosok közbeszerzések elnyerésével, te mit válaszolnál?
3/18 A kérdező kommentje:
Logikus kettes. :) Csak kíváncsi vagyok, hogy Ti mit gondoltok. De mindig jókat visítok rajta mikor Jakab osztja,Ő meg csak makog. :)
2019. dec. 23. 17:24
4/18 anonim válasza:
Jakab egy pojáca, nehéz röhögés nélkül megállni, amit csinál.
Hülyeség, hogy akárki, főleg Orbán félne tőle.
5/18 anonim válasza:
Túl gyorsan beszélnek hozzá, és azt is hosszan, így nehéz azt megérteni.
6/18 A kérdező kommentje:
Na kedves harmadik! Látom hatott a kormánypropaganda!
Szerinted rendben van, hogy a benzin,gázolaj lassan 450 ft. Az is rendben van szerinted, hogy egy tűzoltó nem mehet legalább 55 évesen nyugdíjba. Csak nehogy egy 70 évesnek kelljen érted majd a 10ikre felszaladni, ha ég a lakásod, mert nem lesz jó vége... ;) Szerinted mekkora király a fidesz mert 4 gyerekes családbak oda dob kamatmentes hitelt támogatás címszó alatt, amit törleszthetnek 20-30 évekig. Nincs több kérdésem. :)
2019. dec. 23. 17:57
8/18 A kérdező kommentje:
Ja hármaska "pojáca" azért van mindig a Fidesz középponjában, meg fenyegetik állandóan. Tudod aki szerintem pojáca, azzal én nem foglalkozom. Ellenben akitől tartok, azt én is szemmel tartom. :)
2019. dec. 23. 18:02
9/18 anonim válasza:
Én se válaszolnék ilyen hazaárulóknak.
10/18 anonim válasza:
Jakab Péter egy hazaáruló aki összefogott a szemkilövető Gyurcsánnyal. Egy szánalmas, nevetséges, túlfűtött idióta liberálbolsevik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!