A magyar emberek, nem akarnak egy kicsit sokat?
Az hogy gazdaságilag nehéz időszak kb vége felé jutott valaki hatalomra, az máris azt jelenti hogy ő okozta azt a nagy változást? Rengetegen félreértelmeznek így sok ember tevékenységét, például Boneparte Napóleonét, Gömbös Gyuláét. Ezek az emberek akkor jutottak hatalomra mikor a gazdaság magától helyreállt volna alapból, csak bearatták a babérokat.
a gazdaság válságba az unióban egyedül tudtommal Lengyelország prodult pozitív gazdasági növekedést.
"Rendszerváltás óta nem volt ekkora növekedés, jövőre jön még egy adag, szinte hasonló mértékű béremelés, akkor meg itt mi a probléma?"
Szívesen fogadlak itt Egerben az egyetemen. Gyere el és fejtsd ki a leendő tanároknak, hogy mekkora megtiszteltetésben van részük, hogy még magasabb minimálbérért dolgozhatnak majd első éveikben.
Vagy esetleg magyarázd el, hogy a Fidesz miért bérelhetett olcsóbban önkormányzati ingatlant, mint a korábban ott működő bolt.
Én inkább azt veszem észre, hogy a magyarok többségének az igényszintje leragadt valahol a Kádár-rendszerben és azt tekintik normálisnak.
Nem igazán értem, hogy ez miért van jelen a magyar társadalomban, hiszen normális embereknek évről-évre nő az igényszintjük, nem stagnál egy helyben, nem azt tekintik normálisnak, amikor 40 évvel később is olyan minden, mint 40 évvel előtte.
"Nem tudom hogy ti miről beszéltek. Rendben maradjunk simán csak a tanároknál."
Maradjunk. Nem hiszem, hogy egy diplomás ember esetében normális a 135 ezres fizetés.
"Nem tudom hogy lehettek ennyire naívak..."
Figyej csak ide kisborsó! Inkább vagyok naív(szerinted az vagyok, hát legyek!;) ) Mint egy bármilyen propagandát bekajáló egyén. Nyugodtan Soros bérencezz, libsizz,komcsizz, stb le! Lepereg. Szánlak komolyan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!