A fürdőszobás, szelfis ügy mutatja a DK valódi esszenciáját?
#10 Te tényleg nem érted mi a különbség aközött hogy valakit zaklatnak akarata ellenére a pucér nemiszervről készült képekkel vagy együtt henteregni vele?
Tényleg magyarázni kellene neked mi a különbség aközött hogy valaki akaratával vagy akarata ellenére kell lássa más nemiszervét?
A Gréczy mosdatásával nagyon elmentetek már a határon túlra, abba kellene már hagyni. Kimosdatni úgy sem tudjátok, csak egyre jobban megmutatjátok hogy ti mennyire mocsokak vagytok.
11-es, milyen bizonyítékod van néhány névtelen és arctalan e-msil-en kívül?
Névtelenül és arctalanul vádolták meg! A TV2 ugyanezt csinálta októberben, már bukta is a pert...
Most komolyan te mindent elhiszel amit a kormánypárti szennylapok lehoznak?
Feltörhették a telefonját is...
Amennyiben mégis volt olyan "buta", hogy ő küldte el a képeket...akkor megérdemli a sorsát...
De addig őt is megilleti sz ártstlanság vélelme?
Vagy nem így gondolod?
Borkai kef*élt, meg szop*atott.
A Gréczy meg a tükör előtt verte ki.
Mindkettő szexbotrányba keveredett, csak a Gréczy egyedül🤣🤣🤣🤣🤣
Nekem az előbbi mindig szimpibb lesz🍊
Micimackó
Már megkérdeztem többször is.
Neked milyen bizonyítékaid vannak Borkai kokainozására, pénz átadásra,audis telekcsere üzletre?
A nyilvánosságra került Borkai képek közül melyik, bizonyítja melyiket?
VÁLASZOLNI NEM TUDSZ, DE AZ ABBERÁLT KIVERTF**ZÚ NYOMORULTAT MEG VÉDED.
"Nekem az előbbi mindig szimpibb lesz🍊"
Hű jobbágyként büszke lehetsz a földesuradra, hogy többek között a te pénzeden csinálta mindezt.
Kedves 15-ös, mélyen sajnálom, hogy figyelmetlenül olvasol vagy nem érted amit olvasol..:(
Én sehol nem foglalkoztam és nem is beszéltem kokózásról, telekügyröl...
Mutass egy idézett hozzászólásomat amiben én szóbahoztam ezt a témát!
Ha nem tudsz, akkor elég lesz egy szolid és csendes elnézés kérés a részedről....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!