A Gréczy képek miatt miért nem sikerült csökkenteni a DK támogatottságát? Még most is a baloldali DK és a liberális Momentum a kettő legerősebb ellenzéki párt.
Figyelt kérdés
2019. dec. 21. 21:55
11/33 anonim válasza:
Mert ezek azok a pártok, ahol az a szlogen, hogy merjünk kicsik lenni.
Igazából ezért csinálta Gréczy amit csinált, hogy megmutassa.
12/33 anonim válasza:
A Táncsics radikális Balpárt fogja megszerezni a DK-ban csalódott szavazók szavazatait! 2022-ben óriási meglepetés lesz majd a bekerülésük. Én rájuk fogok szavazni országos listán és egyéniben is.
13/33 anonim válasza:
Talán el kellene jutnia addig a politikai kultúrának,hogy ne az emberek magánéletével foglalkozzunk,hanem a teljesítményével.
De hát a magyarok nagy része nem ért sem a politikához,sem a gazdasághoz.
Ők az ország vezetőiben önmagukat látják.
14/33 anonim válasza:
Borkai meg Rákosfalvy legalább szőrtelenít. Na meg milliós bulikban dugtak.
Gréczi meg csak egy alsó kategóriás telóval fotózott.
15/33 anonim válasza:
Én megrögzött DK-s vagyok. Tőlem bármit felrakhatnak, akkor is a Fletóékra fogok szavazni, mert ők a legjobb párt. Csak a DK.
16/33 anonim válasza:
Szerintem azért, mert a privát használatra szánt szelfiknek egészen egyszerűen nincsen jelentősége a munkavégzés minőségére, míg egy közpénzen dorbézoló korruptságnak természetesen annál több van.
17/33 anonim válasza:
Az a baj, félreértettétek a dk eu-választási ígéretét. Eu-s minimálbérről álmodoztatok, minimálbrét kaptatok.
18/33 anonim válasza:
Gréczy Zsolt csak udvarolt azokkal a képekkel, nincs ezzel semmi probléma ez az ő magánügye. Szégyen, hogy a Fidesz visszaélt a magánéletével és karaktergyilkosságot követett el rajta. Ez aljas politikai húzás volt
19/33 anonim válasza:
A DK-sok olyanom mint gréci. Mit vártál tőlük? Ünnepelt példakép lett
20/33 anonim válasza:
Mi ez s baromság hogy eu-s minimálbér? Sosem volt egységes minimum. Pár évvel ezelőttig németeknél nem is létezett minimálbér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!