Miért tehet tönkre a Fidesz propagandagépezete ártatlan embereket, mint Gréczy Zsolt vagy Vona Gábor vagy Hadházy Ákos?
Figyelt kérdés
Míg az ő holdudvarukon köztörvényes bűnözők maradnak érintetlenek!2019. dec. 21. 15:15
21/25 mindentudó99 válasza:
#21 Egy szóval nem írtam hogy más nem tesz ilyet. De az álltalad bálványozott Gréczyit mi módon mentesíti ez? Mellesleg ha tele a feleséged telója ilyenekkel az nem jó jel. Akit zavar letörli.
22/25 anonim válasza:
17:12: na, ezt nem mondod komolyan. Nekem például még életemben eszembe nem jutott, hogy bárkinek képeket küldözgessek a farkamról. Annyira nem lehet ez általános jelenség, az ilyesmihez az átlagosnál jóval nagyobb, rettenetes gyökérnek kell lenni.
23/25 anonim válasza:
21-es: hát, én azért ránéznék az asszonyra :) azoknak szoktak leginkább ilyen képeket küldözgetni, akik fent vannak társkereső oldalakon, úgymond "beszélgetni". Random nőknek nem igazán, hiszen sokkal jobbak az esélyek ott, ahol van fogadókészség az ajánlatokra.
24/25 anonim válasza:
Hát persze egy 28 èves fiatal nő álmai netovàbbja egy 55 éves vèn fsz, akinek a fèrfiassága az utolsókat rúgja. Egy politikusnak pont ilyen képeket kell kèszíteni. Hadházynak érdemi munka helyett bohóckodni kell a parlamentben. Egyedül Vona aki úgy ahogy vèdhető. Ő semmi ilyen megbotrànkoztató dolgot nem csinàlt. Ő valóban áldozatnak mondható. De Grèczy és Hadházy mint àldozat, vicc.
25/25 anonim válasza:
"21-es: hát, én azért ránéznék az asszonyra :) azoknak szoktak leginkább ilyen képeket küldözgetni, akik fent vannak társkereső oldalakon"
Hááááát...... ne érts félre nem mondom nincsen nála csinosabb nő a világon, kb van valami face csopiba játék "dobd fel mit csinálsz egy szelfibe" felrakta múltkor full kómásan kávét iszik válltól felfele szelfi, csak úgy röpködtek a privik neki :D
Van aki meglepődött hogy xyNÉ azt jelöli nem hajadon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!