Miért lenne rossz a szingliadó?
A jelenlegi folyamat fenntarthatatlan, nincs elég gyerek.
A nőknek 25 év, a férfiaknak pedig 30 év felett adót kellene fizetniük a véleményem szerint egyedüllét esetén.
15/22
Pontosan. Évtizedek óta működik a dolog. A tőzsde,a bankok mind a semmiből varázsolják a pénzt. Fele mögött nincs valódi tartalom.
"A nőknek 25 év, a férfiaknak pedig 30 év felett adót kellene fizetniük a véleményem szerint egyedüllét esetén."
Megnyugodhatsz! az orbán rezsim évekkel ezelőtt bevezette a szingliadót!
Családi adókedvezmény néven gúnyolják kormányközeli helyeken.
Egy gyermektelen a jövedelme 51,5% adót fizet be míg egy 2 gyerekes (annyit mint a szingli a hanyatló nyugaton)
Hova a francba akarsz te még szinglit adóztatni? így is szerencsétlenek rommá vannak nyomorgatva az adóval!
Kicsit gondolkodj már! Van egy gyermektelen pár!
200 000 + 200 000 bruttót kapnak
400 000 bruttó = 266 000 nettó (itt már adóztak 134 000 et ami 33,5% adó)
266 000 nettó - 27% általános forgalmi ADÓ! = 71 820
így a 2 gyermektelen kereső 400 000 bruttója - 205 820 adó = 194 180 valójában elköltött forintot jelent
Szerencsétlenek közül az egyik CSAK ÉS KIZÁRÓLAG! azért jár be dolgozni hogy ki tudják fizetni a világrekord adóterheket + a másiknak is hozzá kell dobni a bruttója 6% át
Milyen adót akarsz még mikor így is 50% + jelenleg? Mesélj kérlek hátha elámulok
24:
Az nem szingliadó, mert én is fizetem, aki házas vagyok, de még nincs gyerekünk.
"Az nem szingliadó, mert én is fizetem, aki házas vagyok, de még nincs gyerekünk."
Kapjátok az évi 120 000 huf adómentességet igaz? Az is a szingliadó része aki nem házas nem jogosult rá.
26:
A micsodát? Ha még nincs gyereked, akkor nem kapsz semmi ilyet. Másrészt a nem szinglibe nem csak a házasok tartoznak. Szóval teljesen más dimenzió, amit írsz az nem szingli adó, hanem gyerektelen adó. A kettő nem ugyanaz. Persze nem akarok tippeket adni a kormánynak, hogs a szingliadót is bevezessék...
Látom nem értitek, ez arra lenne jó, hogy a nők ne függetlenkedjenek, hanem végezzék a kötelességüket!
Mint ahogyan a férfiak tették két világháborún keresztül nem is olyan régen. Bár a nőknek csak jogaik vannak...
"A micsodát? Ha még nincs gyereked, akkor nem kapsz semmi ilyet. "
"Első házasok kedvezménye: a feltételek
Az előbbiekben már tisztáztuk, hogy adófizetőnek kell lenned, hogy igénybe tudd venni a kedvezményt. A jó hír az, hogy ha te nem is fizetsz adót, de a párod igen, akkor szintén jár a támogatás. Ugyanis a törvény úgy szól, hogy vagy az egyik félnél érvényesítik teljes egészében, vagy akár meg is osztható a két fél között a támogatás."
Szóval kapsz többet kell adóznia a szinglinek? IGEN
Akkor van szingli adó? IGEN
Van még kérdésed? na ugye....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!