Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hadházy tényleg megbuktatja...

Hadházy tényleg megbuktatja Gajda Péter Kispisti polgármestert? Ma már nem csak rágalmazza de lemondásra is szólítja fel.

Figyelt kérdés
2019. dec. 16. 20:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudja megbuktatni. Ezek összezárnak, ahogy láthattad az önkormányzati választás előtt. Hiába volt videó korrupcióról, fehér porról, a pesti beltenyészet így is megszavatta Gajdát. Akár embert is ölhet, nem számít, ő egy "jó kommunista". És mint tudjuk kommonisták (és gyurcsányisták) nem lopnak, nem hazudnak, ők igazi demokraták! :D
2019. dec. 16. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
31%
Azt hittem, haverok.
2019. dec. 16. 21:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk én mindkét oldalról elítélem a korrupciót.
2019. dec. 16. 21:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha előbb kiderülne mi az igazság valójában. Hadházynak pedig mintha menne el az esze, már a trágárkodó parlamenti akcióját sem értettem.
2019. dec. 16. 22:16
 5/8 A kérdező kommentje:

Én annyiból tisztelem hogy nem csak a fideszeseket leplezi le.

Azért Gajda körül forr a levegő. Ott van Lackner haverja akit ki sem vizsgáltak. Utána Erdogán felesége. Majd most a menza és a többi ügy.

2019. dec. 16. 22:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Vagy csak nagyon szúrja valaki(k) szemét és minden áron le akarják járatni. Persze mindent ki kell vizsgálni, mert akkor se jó a korrupció ha a fidesz követi el, de akkor sem, ha az ellenzék. De én például a menza esetében nem látok ilyet azok alapján, amiket olvastam.

2019. dec. 16. 23:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Az én véleményem szerint mindketten eltakarodhatnának a közéletből már végre.

Egyik sem jobb a másiknál!!

2019. dec. 17. 08:17
 8/8 anonim ***** válasza:
51%
Az a szomoru, hogy ezek a patkanyistak (gyurcsany es a bandaja) nagyon tudjak hulyiteni az amugy is bunko nepet. 2006-ban ez latszott is, a nep azota elfelejtette.....
2019. dec. 23. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!