Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen erős Magyarországo...

Miért ilyen erős Magyarországon a rasszizmus?

Figyelt kérdés
Miért ennyire sok az elvakult szélsőjobbos?
2019. dec. 14. 19:07
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
7%

"Az ilyen embereknek mint a kettes ajánlanám lakóhelyül Miskolcon az Avas lakótelepet. Vagy esetleg pár borsodi zsákfalut. Ott legyél elfogadó ne a net előtt."

Annyira bírom az ilyen embereket. Ha valaki máshogy gondolkodik, akkor költözzön a bűnözők közé, hogy megváltozzon a véleménye! Igaz? Hát tudod mit? Tolna megyétől északra nőttem fel, rengeteg bűnöző van a faluban, ahol élek (igen, a többségük cigány) és nekem is volt tengernyi rossz tapasztalatom. Megvertek, megloptak, pénzt próbáltak kicsalni belőlem stb. És igen, ezek szinte csak cigányok voltak. Viszont ismerek becsületes cigányokat is, vannak cigány barátaim és ugyanúgy ismerek nem egy magyart, aki emberileg a cigány haverom közelében sincs. Gyűlölöm azokat, akik terrorizálnak, de nem azért mert cigányok, hanem mert terrorizálnak! De ezt egy szűkagyú rasszistának hiába próbálod meg elmagyarázni, hiszen az ő elméje a gyűlöletnél bonyolultabb formulákat képtelen feldolgozni!

2019. dec. 14. 20:17
 12/34 anonim ***** válasza:
87%

65% te ritka sötét vagy.

Egyébként a pestiek is csak addig ilyen liberálisok,amíg a szomszéd lakását nem cigányok akarják megvenni.

Nyáron adtam el, jöttek romák.

Mikor elmentek a fél lépcsőház megjelent,hogy ugye nem akarok nekik eladni???

Ennyit erről.

2019. dec. 14. 20:23
 13/34 anonim ***** válasza:
18%
Nem vagyok liberális, hanem én vagyok az kettőnk közül, aki tisztán látja a helyzetet.
2019. dec. 14. 20:26
 14/34 mindentudó99 ***** válasza:
69%
Csak ha ötször terorizálnak és mindig cigányok nehéz nem rasszistának lenni. Egyèbként nem tudom mit zavar ha valaki azt mondja költözz közéjük.
2019. dec. 14. 20:34
 15/34 anonim ***** válasza:
79%

Magyarországon nincs valódi rasszizmus.

Kínaiak, arabok, ukránok, románok lepik el az országot és kb a kutya nem foglalkozik vele.

Az, hogy a cigányság porondon van, annak köszönhető, ahogy élnek.

Persze lehet magyarozni meg rasszistázni, csak épp sehol nem látják őket szívesen.

Mikor hallotta bárki is, hogy a kínaiak ellen uszít valaki?

2019. dec. 14. 20:36
 16/34 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintem TE vagy nevetséges"

Nem jó felhasználóról írtál be.

Ha ha ha :D

2019. dec. 14. 20:37
 17/34 anonim ***** válasza:
16%
65%, csak azt írták, hogy az avasi lakótelepen meg a borsodi falvakban sok a cigány. Miből gondolod, hogy ők bűnözők? Nem vagy te egy kicsit rasszista? *valóságtagadóan forgatja a szemeit és kirekeszt a szalonból*
2019. dec. 14. 20:42
 18/34 anonim ***** válasza:
69%
#19 A 4-es válaszoló azt írta, hogy költözzön a Kérdező Avasba vagy Borsod valamelyik falujába. Azt nem mondta, hogy sok a cigány. Nyitott kapukat döngetsz, barátom!
2019. dec. 14. 20:46
 19/34 anonim ***** válasza:
25%

Én még nem láttam olyan kulturált embert, aki azt mondja a másikra, hogy milyen sötét, vagy bunkó és hasonlók. E téren aki a másikat minősíti, különösen itt, ahol nem is ismeri a másikat, pontosan az a figura, aki nem tűri a másságot. De természetesen ezt is félreérti, mert erre az a válasza, "menj te oda". A kritika elutasítása nem ez, hanem meggyőző érv. Az ilyen válaszok a válaszolót minősítik és nem a dicséretes irányba.

Annyira nehéz nem utálni a másikat? Annyira nehéz mocskolódó válasz helyett értelmeset adni? Ha így van, akkor ebből a gödörből nem holnap fogunk kijönni, és nem is ebben az évszázadban.

2019. dec. 14. 20:53
 20/34 anonim ***** válasza:
0%

#20 Tehát az említett helyeken szerinted nincs sok cigány, jól értem?

#22 Ne is mondd, ez a 65%-os szörnyű!

2019. dec. 14. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!