Szerintetek mi lenne jobb? Ha a még elkövetkezendő 10-15 évben az Orbán vs. Gyurcsány harc lenne a politikában, vagy ha mindketten eltűnnének és valami teljesen új kezdődhetne?
Ha lehetne választani, hogy maradjon az Orbán, Gyurcsány páros küzdelme a parlamentben, még 1-2 évtizeden át vagy amíg meg nem halnak, vagy ha varázsütésre eltűnnének mindketten a pártjukkal együtt, és valami teljesen új, még ismeretlen irányba változna a magyar politika?
Ti melyiknek örülnétek jobban? Persze csak elméleti a kérdés, nyilván nincs választási lehetőségünk.
Mióta az eszemet tudom, az ő marakodásukról és egymás váltásáról szól a politika.. Én egyáltalán nem bánnám, ha mindkettő visszavonulna, hiszen valljuk be, egyik sem fog bevonulni a történelem könyvekbe a sok jóval, amit az országért tettek.
De hát szerintem esély sincs rá, hogy új arcok jöhessenek, nekünk magyaroknak ez megfelel. Lásd a nyuggereket, akik fel sem fogják, hogy lenne más opció is.
"Első, tudtad, hogy a te Gyurcsányod is KISZ titkár volt?"
És akkor most szeretnem kéne?
Hidd el, hogy aki elégedetlen a mai politikai élettel, az nem mind sorosmigráncssimogató, lipsi, lmbtq, gerinctelen, embernek nem nevezhető, gyurcsányista ...
"Első, tudtad, hogy a te Gyurcsányod is KISZ titkár volt?"
Máshogy írom:
az összes mostani politikust eltiltanám a politikától.
Gyurcsányt is. Főleg gyurcsányt meg orbánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!