Pikó, és az új baloldali jozsefvárosi vezetés, miért veszi el 900 közalmkalmazott 13. havi bérét?
16? Hm. Sokallom. Nyilván kifizetésekre használták, nem tartom helyesnek.
Na de ez a különbség köztem meg köztetek.
Én tőletek még egyszer sem olvastam itt a válaszok között, hogy nem helyes pénzt elvonni 900 embertől, nem helyes a konc szétosztasa miatt 150 millióval megterhelni a költsegvetest és nem helyes egy fideszes propagandalapból ellenzéki propagandalapot készíteni a sajtószabadság nevében.
Nem halottam tőletek h a helytelen a vegyész Vágópistából járműjavítással kapcsolatos bizottság tagot csinálni.
Nem hallottam tőletek, hogy a szuperfüggetlen (azóta már párttag)Kálmán Olgának minek kell egymilliós fizetést adni, és nem hallottam tőletek, hogy mondjuk akkor is a színházak ffüggetlensége miatt nyávognátok amikor a Karácsony el akarja takarítani a Dörner Györgyöt.
Ha a kettős mérce fájna, ti naphosszat üvöltenétek...
Megnyugtatlak...üvöltünk...
Most jobban érzed magad?
Ez majd biztos megnyugtatja azokat az ápoló meg ovónőket akik fele annyit pénzt kapnak most az ünnepek előtt juttatásként mint mint az elmúlt 6 évben mindig.
Most nem számít a tolerancia?
Most nem számít, hogy szegények "éhbérér" rabszolgaláncon vannak tartva ugye?
Apropó rabszolga.
Tegye fel a kezét aki idén 400at túlórázott és nem fizették ki! 😄
Ezt eddig is tudtam
"Most nem számít, hogy szegények "éhbérér" rabszolgaláncon vannak tartva ugye?"
És vajon miért dolgoztak az "elmúlt nyolc évben" éhbérért? Azt mondd meg, a szárnyaló gazdaság mellett hogy fordulhat elő, hogy állami alkalmazottak "éhbérért" önkormányzati keretből kell kiegészíteni? Az nem igazságtalan, hogy a szomszéd kerületben nem volt 13. havi juttatás ugyan abban a munkakörben dolgozónak? Az sem, hogy az ugyan abban a kerületben ugyan olyan bérért dolgozó tanító néninek sem? Hogy egy kezdő tanárnak 2 évig annyi a fizetése, mint a portásnak? Ezek nem háborítanak fel?
És a leköszönő polgármester és alpolgármesterek szabadságmegváltása?
Senki nem dolgozik éhbérér. Ezt csak ti hazudozzátok
Maximum a közmunkás. Aki vagy alkoholista, vagy még 8 általánosa sincs, vagy túl hülye ahhoz, hogy máshol el tudjon helyezkedni.
Valószínüleg azért kaptak 13.havi bérkiegeszítést mert FUTOTTA RÁ!
Ismétlem magam, 13 milliárdos kasszával lett átadva az önkormányzat.
Ezek 2hónapja vannak hatalmon, érdekes már most nem tudják kigazdálkodni. Mi lesz itt később? 🤦♂️ Semmi baj. Nem én iszom meg a levét, h megszavazták ezt az embert. Az issza meg a levét aki megszavazta🤷♂️
Azokkal mi a helyzet, akik eddig semmit se kaptak? Tőlük netán meg akarod vonni? Ráadásul vannak, akiknek nettó 100-at se éri el a fizetése, így ők még jobban is járnak.
Önkormányzati vagyon felhasználása pedig nem így működik. 7 milliárd kötvényben van, többi pedig lekötött. Szabadfelhasználású része csak töredék.
Megjegyzem pont ilyen célra is le lehetett volna kötni, de a költségvetésbe nem írták bele ezt a tételt.
"Valószínüleg azért kaptak 13.havi bérkiegeszítést mert FUTOTTA RÁ!"
Most meg nem fut. A vagyon fogalmával meg nem vagy tisztában. Ahogy a közalkalmazottak bérével sem.
Persze, hogy nem fut rá. Mert olyan alakokból áll a kögyülés amilyenekből.
A közalkalmazotti bértábláról meg neked nincs fogalmad, mert ha lenne, akkor nem beszélnél arról, hogy kicsiny hazánkaban ebben a fasisztod rendszerben nincs béremelés.
Lesegesd a magyar közlönyt😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!