Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek, mit gondoltok...

Ellenzékiek, mit gondoltok arról, hogy hiába zavartátok el Tarlóst ugyanúgy épülnek az újabb stadionok, Karácsony csak kéreti magát előtte egy kicsikét?

Figyelt kérdés
2019. dec. 12. 18:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ellenkezőjét? Egyik feltételével épp az egészségügyi helyzet javításához kötötte a stadionépítést. Pont erről szólt a kampányígérete.

Már azzal többet tesz Tarlósnál, hogy hamár stadionokra herdálják el a pénzt, akkor abból csodogáljon valami az általa vezetett fővárosnak is.

2019. dec. 12. 21:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Ellenzékiként követem a Facebook oldalát, ahol részletesen leírja mit miért és milyen feltételekkel tesz.

Nyílván a fideszes media csak annyit vesz át, hogy nem akar szuperkórházat. Az okokat nem írja le.

A stadionhoz is vannak logikus feltételei.

Nem mondom hogy tökéletes, én kifejezetten csalódott voltam, hogy ellenzékiként ő volt kb az egyetlen esélyes jelölt. Sosem volt szimpi, de szerintem alaptalanul vádolja most mindenki (ráadásul 2 hónap után)

2019. dec. 13. 06:59
 13/13 anonim ***** válasza:

#4, #8-nak:

Az a gond veled, hogy a "fene nagy liberalizmus" elvakított!

Ha valaki a kormánypárt és holdudvara elszámoltatásával kampányol, az hogyan szorgalmazhatja a kormánypárt emberének DÍSZPOLGÁRRÁ avatását?

Csak úgy, ha eleve az ő térfelükön játszott!

2019. dec. 13. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!