Szerintetek is jó ötlet lenne 70 évre felemelni a nyugdíjkorhatárt?
Szerintem nem fittebbek a mai öregek.
Sőt,szerintem ez a rohanó világ,amiben élünk,egyre rosszabb lesz az idősek egészségügyi állapota.
Gondold el,egy ma 70+-os ember,ismerte mi az a 3 műszak?
Nem a nyugdíjrendszerrel van baj,hanem a gazdagok és szegények közötti vagyonkülönbségek nőttek meg annyira,hogy már nyugdíj sem fog jutni az embereknek,mert az adócsaló vállalkozó abból ment nyaralgatni,a minimálbérre bejelentésből.
Nyilván a fittebb 65-70 köztiek vannak szem előtt, azok akik leharcoltak meg ülnek otthon és nem látod őket.
Én személy szerint rosszul vagyok amikor a 70 körüli orvos remegő kézzel rakja be a fülembe a gyógyszeres csíkot, kettőt elejt mielőtt sikerülne... köszi.
Ugyanígy a 70 körüli tanárokkal is nagyon rossz tapasztalataim vannak.
És úgy általában is lassabbak, nehezebben tanulnak, hamar elfáradnak.
Nyilván vannak munkák, amit el tudnak végezni, de egyáltalán nem mindenki. Szellemileg sem olyan friss már ennyi idősen az ember, de akár egy szellemi munkakörben dolgozónak is lehetnek fizikai problémái.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!