Miért nem megy el innen minden fiatal külföldre?
Én amióta kimentem Ausztriába dolgozni összehasonlíthatatlanul jobban élek.
Komolyan, hogy képesek emberek szaros nettó 200 ezrekért vegetálgatni mint valami biorobt?
"26 évesen netto 1 misi fölött keresek"
Jó, köszönjük a hencegést!
Azt ugye tudod, hogy kb tízezerből egy embernek van ekkora fizetése?!
Még mesterdiplomával, keresett szakmában (pl programozó), 5-6 év gyakorlattal is ritka az ilyesmi. Már egy nettó 600 ezer is nagyon kiemelkedő fizetésnek számít.
Lehetni lehet, csak éppen az ilyesmihez nem elég a tudás és a tanulás, hanem kapcsolatok és szerencse is kell.
Mert ugye mire egy mesterdiplomát megszerzel, minimum 23 éves vagy. Márpedig csekély 3 év tapasztalattal nem fogsz 1 milliót keresni csak akkor, ha csókos vagy, vagy szerencséd volt és bekerültél egy olyan helyre, ahol kritikus dolgokkal foglalkozol és emiatt magas a fizetés. De ahhoz ám hatalmas felelősség is társul!
A többségnek ez elérhetetlen. Nekem pl 36 évesen van diplomám és 10 év programozói gyakorlatom, mégis csak álom az 1 milliós fizetés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!