Ügyesen ír alá mindent, amit elé tolnak. Jár a keksz.
2019. dec. 6. 09:03
3/9 anonim válasza:
Az aláírásával és a nyelvérzékével.
A törvény diszkréten úgy szól, hogy az államfő tiszteletdíja az minimálbér vagy az átlagbér (nem tudom, melyik) valahányszorosa, így az emelkedik. Szerintem a politikusok és az államfő tiszteletdíját a minimálnyugdíj x-szeresében kellene meghatározni, akkor talán 2008 óta változna az is 28500-ról, de felső határt is kéne szabni, hogy az összes ilyen-olyan állam és önkormányzat által (beleértve az állami és önkormányzati cégeket is) finanszírozott jövedelmük összessége nem lehet több a nyugdíjminimum y-szorosánál,
2019. dec. 6. 09:45
4/9 anonim válasza:
Áder meg annyira klímavédő, mint amennyire orbán demokrata. (tettekben semennyire, csak szavakban)
2019. dec. 6. 10:05
5/9 anonim válasza:
Kiérdemelte, hiszen egyetemi haverok voltak.
2019. dec. 6. 10:20
6/9 anonim válasza:
Azt nem tudom, de szerintem az is durva, hogy a gázszerelő kijött, fél órát dolgozott, és l2 000 forintot kért számla nélkül, beépített cucc nem volt!! Akkor mennyi lehet a havi tiszta bevétele, 500 000-600 000???
2019. dec. 6. 11:11
7/9 anonim válasza:
#4 tettekben az összes olyan klímavédő aki hangos hiányos. Nézd csak meg nem azok cégek stb ordítanak erről az enszben akik valóban ezzel is foglalkoznak sajnos
2019. dec. 6. 11:22
8/9 A kérdező kommentje:
6-os: neked nem mindegy, hogy a gázszerelő lopja el a pénzed számla nélkül, vagy Orbánék a számla mellett személyre szabott törvénnyel?
Szerintem a gázszerelőd jobban megdolgozott a pénzéért, mint az adódból eltartott Áder elnök!
2019. dec. 6. 13:36
9/9 anonim válasza:
Áder helyébe én se írnék alá ingyen minden törvényt. Szolgáltatás-ellenszolgáltatás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!