A Fidesz miért nem népszerű az online/netes térben?
A Fideszes szavazók által szerkesztett mindenszo.hu csinált egy összesítést az internetes oldalak olvasottságáról/népszerűségéről. [link]
Kiderült az ellenzéki oldalakat több mint 3x annyian olvassák, ha pedig az ORIGO-t nem nézzük több mint 10x annyian.
A felmérést lásd itt: [link]
Mi lehet ennek az oka? A Fideszes újságírók ennyire gyengék?
És hárman is munkaidőben írtátok, hogy az ellenzékiek nem dolgoznak. Állva tapsolok. (Én szabin vagyok.)
Nem tudom, mennyire lehet hinni ennek a felmérésnek, de én még mindig azt látom, hogy se a személyes baráti társaságomban, se a munkahelyemen nincs fideszes ember. Ugyanezt hallom másoktól is. Erre szokták mondani, hogy azért, mert a fideszesek inkább elhallgatják a véleményüket. Az állítólagos többség inkább csendben van, világos.
Valahol itt lehet az ellentmondás feloldása, egyszerűen nincs annyi fideszes, mint mondják. Abban viszont igaza van az előttem író (és közben dolgozó!) pártkatonának, hogy normális ellenzéki nem nyit meg fideszes cikket. Minek? Tudom, hogy kiadott utasítások alapján írják a cikkeket, azoknak is a döntő többsége átlátszó propaganda, hír nem igazán van, ráadásul mindezt az én adómból csinálják, mert piaci alapon nem élnének meg. Rohadjon rájuk az összes újság, még véletlenül se nyitok meg egyet sem. A nemzeti polgárok meg azért csak szeretnének néha híreket is olvasni, olyankor marad pl. az Index.
Ja ,mert te tudod.
Egy nyüves felhasználó nevet nem tudsz kitalálni magadnak.
Sumák egy ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!