Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek miért nem aranyba...

Szerintetek miért nem aranyba fektet a lakosság? A legkarajabb bankok is ilyen bohóc 1-2%-ot ha adnak kamatra.

Figyelt kérdés
Aki minden pénzén aranyat vesz nem 1% a kamat, hanem évi 38% minimum. Aki az általánosiskolai takarékbélyegén aranyat vett anno, az most házat tud venni a rózsadombon, ellenben a bankok inflációt sem követő kamatozásaikkal ellentétben.

2019. dec. 4. 17:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%
Tehát azt mondod, hogy vegyek fel uzsorakamatot aranyra, mert az arany értéke évente duplázódik. Te nem vagy normális.
2019. dec. 4. 21:08
 12/16 A kérdező kommentje:

"Tehát azt mondod, hogy vegyek fel uzsorakamatot aranyra, mert az arany értéke évente duplázódik. Te nem vagy normális."

Ilyet nem mondtam! Csokkal eladósított pronyóként szinte semmi lehetőséged nincs, élsz boldogan amíg ki nem baxnak a fészkedből. Arról beszéltem, hogy mennyire vonzó egy 0,6%-os befektetés akinek van pénze? Semennyire. Én már ilyen hülye vagyok, hogy aranyat gyűjtök nem hitelt.

2019. dec. 5. 00:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Akinek van érdemi összeg amit befektetne akkor arany helyett vannak sokkal jobb alternatívák, veteránautók, régiségek pl, főleg az autók aki kicsit ért hozzájuk nagyon jól lehet ekresni velük.
2019. dec. 5. 00:48
 14/16 A kérdező kommentje:
A nagyapám is 6 mázsa aranyat gyüjtött, nem erzsébetutalvány meg 0,6% kamatozású "befektetést" egy bankszámlán. Mondhatni igaza volt, mert abban megáll a pénz. Azt is mondta, pénzt bankszámlán soha!
2019. dec. 14. 19:49
 15/16 anonim ***** válasza:
6 mázsa arany az 10 milliárd forint, azaz a nagyapád a 100 leggazdagabb magyar egyike. Innentől kezdve nem tudom mit jössz itt az erzsébetutalványokkal.
2019. dec. 15. 05:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Kamu az egész kérdés és a kérdező is, akinek valószínűleg annyi pénze sincs fizetésnap előtt, hogy sólet konzervet vegyen, nemhogy befektessen.
2019. dec. 15. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!