A fideszesek miért nem képesek olyan kérdést/választ írni, amiben nincs benne gyurcsány, migránsok, soros, libsik vagy szocik?
Figyelt kérdés
Még nem láttam olyan fideszes kérdést vagy választ amiben ezek közül legalább az egyik ne lett volna benne.2019. dec. 3. 20:12
1/11 anonim válasza:
Mert le kell alacsonyodni az átlag magyar szintjére
2/11 anonim válasza:
Itt van egy,tessék.
Spanglizzátok le egymást kócsagok!
3/11 anonim válasza:
Amiért egy csótány sem tud deriválni.
4/11 anonim válasza:
Őszintén ezen a fórumon egyáltalán van normális kérdés vagy válasz? Évek óta járok a politikai fórumjára a gyk-nak de talán 10 értelmes kérdést láttam a több ezerből
5/11 anonim válasza:
Kb. azért, amiért az ellenzékiek nem képes Mészáros Lőrinc-, Borkai-, O1G-, krumpliosztás-, maffiakormány-, agymosott szavazó-, propagandamédia-, diktatúra mentes kérdéseket/válaszokat produkálni. :)
6/11 anonim válasza:
5# Nem igaz, vannak értelmes válaszok is, csak azokat a többség figyelmen kívül szokta hagyni. Lehet, hogy azért, mert csak az olyan válaszokra kíváncsi mindenki, amiket te felsoroltál...?
7/11 anonim válasza:
5# Meg mielőtt berugdosnál az ellenzék kategóriába : nem vagyok az.
(Előző voltam)
8/11 anonim válasza:
Kósa mester 3 napon belül zsidózott 2x.
Karácsony előtt pont jókor jött.
9/11 anonim válasza:
Hogy honnan tudja pl ennek a "kérdésnek" a feltevője, hogy ki itt a fideszes, vagy melyik kérdés az, hát az nekem rejtély.
De most azért látni lehet, hogy ez a kérdező vagy mi NEM fideszes, és mégis benne van a kérdésben gyurcsány -kisbetűvel-, migránsok, soros -gondolom kapcsolás, ami nem párhuzamos-, libsik vagy szocik.
Na, mi is maradt ki? Ott van a kérdező kutyája elásva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!