Az ujjlenyomattal vissza lehet élni?
Rendeltem valamit,és mikor a futár kihozta,akkor nem alá kellett írni,hanem oda érintettem az ujjamat.
Először azt hittem,hogy arra akar kérni,hogy írjam alá ujjal,mert nincs digitális ceruza.
Aztán csak hozzá érintettem,és azt mondta "jó".
Mi alapján lehet valaki beazonosítani így?
Pl,ha én nem vagyok otthon és valamelyik családtagom veszi át a csomagomat,akkor neki más az ujjlenyomata.
Ezt értem,hogy így nem tudok reklamálni.
De ők feltudják használni valamire?
Kicsit megijedtem,hogy egy gép levette az ujjlenyomatomat,ami bárhová rámásolható.
Vagy ilyen csak a filmekben létezik?
Miből gondolod, hogy az aláírásodat egy gép nem tudja bárhova lemásolni? Még gép sem kell hozzá! Egy ujjlenyomatot nehezebb.
Az új személyik csinaltatásánál meg megadhatod az ujjlenyomatodat is, tehát az alapján beazonosítható vagy, ha valaki veszi a fáradtságot!
A futárnál meg, akár digitális ceruzaval, akár kézzel körmöltem eddig oda aláírást, szerintem az mindenre hasonlított, csak a normális aláírasra nem! Szerintem te spilazod túl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!