Gyurcsány Ferenc erkölcsileg Orbán Viktor felett áll?
Nem tudom, hogy erkölcsileg hogy áll, mert szerintem mindketten vagy nincsenek elveik/leszarják őket.
Gyurcsány kevesebbet lopott, mint Orbán. Akik meg a szemkilövetéssel jönnek: ha lenne egy hasonló kaliberű ellenzéki tüntetés, azért megnézném mit cselekedne Vitya.
11: igaz hasonló kaliber nem volt. (Létszámban) De volt itt azért egy kis monitorral székház dobálás, rendőr dobálás. (Internetadó elleni)
Fletó akkor már tuti szétverette volna az egészet.
Megint leírom, hogy nem vagyok fideszes, csupán a régi szoci, komcsi arcokkal is torkig vagyok, de mindegy. Úgyis lepontoz a sok egybites. :)
13 - "Fletó akkor már tuti szétverette volna az egészet."
Feltételes móddal érvelni maga a hiteltelenség megtestesülése.
Miért nem beszél senki a világ legkártékonyabb vezetői listán elfoglalt helyekről?
Hogy hanyadik ott Gyurcsány, és OV hol van a listán?
Mert azért az csak mond valamit egy vezető erkölcsiségéről, hogy mennyi kárt okozott a saját országának.
18
A világ legkártékonyabb vezetői listán Gyurcsány a legTETEJÉN van. Mao Ce Tung előtt, a 19. helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!