Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hamarosan akár kezdhet épülni...

Hamarosan akár kezdhet épülni az atlétikai stadion! Igaz, hogy omladoznak a kórházak, rohad az egészségügy és emberek halnak meg a hanyag ellátás miatt, de stadionunk lehet! Fideszesek, ez a kormány hatalmas érdeme?

Figyelt kérdés
A stadionban meg lehet esetleg gyógyulni majd? Csak mert akkor támogatom!
2019. nov. 26. 20:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Tervével jő Soros, ne is figyelj oda mit mond egy főorvos, szerintem az bolond, ki téged mindezért miniszterelnöknek mond.
2019. nov. 27. 07:32
 12/15 anonim ***** válasza:
23%

#10, mihez képest, ugye?

Ezek a roncsok mikor nem lettek lecserélte?

A kórházak is, mióta rohadnak?

Nehogy már baj legyen 1000 új mentőkocsi!

2019. nov. 27. 09:42
 13/15 anonim ***** válasza:
7%
Hiába írogatod ezt az ezer mentőautót ha ennek ellenére szétrohadt sz@rokkal kell dolgozni a mentősöknek.
2019. nov. 27. 17:13
 14/15 anonim ***** válasza:
7%
Pontosan azt csinálod mint az orbán banda, azt harsogják hogy ennyi milliárdot adtak az egészségügynek meg annyi milliárdot adtak és ennek ellenére emberek halnak meg nem is kis számban a kórházakban a kritikán aluli ellátás és az orvos hiány miatt.
2019. nov. 27. 17:23
 15/15 anonim ***** válasza:
47%

#14, sajna majd egy évet voltam vagy hat kórházban, Nem rohad, orvos még van.

Az 1000 mentőautót még nézegetik szerinted?

Értem, hogy frusztrált vagy, de mindkét (ellenzéki) kerület támogatásával mégis lesz atlétikai VB.

Ne toldd túl!

2019. nov. 27. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!