Miért lőnek és fenyegetik az ATV-ét és a Hit gyülekezetét?
Kedves Mindenki!
A Hit Gyülekezetében nincsen kötelező tizedfizetés. Ezt azért tudom, mert magam is tagja vagyok a gyülekezetnek már 15 éve. Adakozáskor körbeviszik a kosarat, - mint a templomokban a perselyt, - és aki ad, az ad, aki nem, az nem. Nem áll ott senki, nem nézi senki, és nem jegyzi fel senki, hogy ki ad, és ki nem. Ezt mindenki maga dönti el. A gyülekezeti tagok nem is tudják egymásról, és a lelkészek sem tudják, hogy ki ad, és ki nem. Hiszen olyan sok ember van ott, és nem is ismered jó részét, mégha akarnád sem tudnád megjegyezni, és nem is látod, hogy ki ad, és ki nem. A pénzre pedig, amelyet bedobnak a kosárba, nincsen ráírva, hogy kitől származik. Én is volt, hogy adtam, és olyan is volt, hogy nem. Ez teljesen önkéntes.
Egyébként pedig, nem kell annyira a Hit Gyülekezetébe járó embereket sajnálni. Nem olyan szegények...
A saját pénzével pedig szerintem mindenki azt tesz, amit akar. Nem?
Én is évek óta tag vagyok, mondhatom, hogy közel is a tűzhöz, és határozottan állítom, hogy NINCS KÖTELEZŐ TIZEDFIZETÉS, NINCS TAGSÁG(I NYILVÁNTARTÁS), ÉS SEMMI EFÉLE!!
De talán a legegyszerűbb az, ha mindenki megy, és leellenőrzi magának.
Aki ennek az ellenkezőjét állítja, az feketén-fehéren hazudik, valótlant mond, akár tud róla, akár nem.
A Hit Gyülekezetében NINCS KÖTELEZŐ ADAKOZÁS ÉS TIZEDFIZETÉS!
Nem azoknak van "kimosvan az agya" akik oda járnak, hanem azoknak, akik elhiszik azt, hogy ez a gyülekezet akárkit is kizsákmányol.
Szerintem erről a témáról felesleges vitát nyitni. Túl sok az olyan okos ember, aki "nem hallja, hanem tudja" és kész...
Gratulálok a sok okoskának!
Csak így tovább!
KEDVES MINDENKI!
AZ EREDETI KÉRDÉS NEM EZ VOLT?: Miért lőnek és fenyegetik az ATV-ét és a Hit gyülekezetét?
MIÉRT KELL MEGINT A GYÜLEKEZET DOLGAIBAN OKOSKODNI, FŐLEG OLYANOK AKIK CSAK SZÓBESZÉDRE HAGYATKOZNAK. KIVÉTEL AZ UTOLSÓ NÉHÁNY HOZZÁSZÓLÓ, AKIK GYÜLEKEZETI TAGOK, MINT JÓMAGAM IS.
AMÚGY ÉN IS CSAK AZT TUDOM A FELRÖPPENT PROBLÉMÁHOZ ÍRNI, HOGY NEM KÖTELEZŐ ADAKOZNI, TIZEDET ADNI, SZABAD AKARATBÓL TESSZÜK AZT, AMIT TESZÜNK ÉS BOLDOGAN!!!
VISSZATÉRVE AZ EREDETI KÉRDÉSHEZ: MIKOR FENYEGETTÉK? NEM NÉHÁNY ÉVE TÖRTÉNT EZ? VAGY MOST IS VOLT ILYEN? NEM IS FIGYELEM AZ ILYEN HÍREKET, MERT ÚGYIS MENNYEI VÉDELEM ALATT ÁLLUNK!:)
Hit gyülekezetében az a gusztustalan, hogy nem csak a világból térítenek magukhoz embereket, de más egyházakból is csábítanak el híveket ami aljasság!
Ezért Isten őket nagyon meg fogja büntetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!