Erről a klímavédelmi kérdőívről miért nem lehetett hallani semmit? Töltsétek ki.
Én láttam már és azt kell mondanom, hogy egy átlagembernek lövése sincs ezekhez a kérdésekhez, nincsenek meg a szükséges ismeretei, csak okoskodni tudna, az a lapján, hogy "hát a Greta Thunberg is azt mondta" meg más hasonló. Annak azért örülök, hogy Paks2 műszaki terveiről nem volt ilyen konzultáció. :)
Egy valamire lenne jó egy ilyen felmérés, látni lehetne egyes lehetséges intézkedések elfogadottságát, de arra meg inkább rendes közvéleménykutatást kellene tartani, mert ezek a webes felmérések félrevezetőek tudnak lenni.
Szerintem ez nem valami hivatalos kérdőív. Google docs? Akkor miért töltsem ki.
#2 buta vagy
A kérdések java egy majd' kétszáz oldalas dokumentumra utal, ami meg tele van értelmetlen lózungokkal. Ha hazánkban ez jelenti a klímastratégiát az évszázad közepéig, akkor nagyon nagy bajban vagyunk!
Én ezért nem támogatom a kormányt a kérdőív kitöltésével! Ti. a kormánynak kötelessége erről az anyagról széleskörű egyeztetést folytatnia, amit egy Google kérdőív és az előbb említett anyag gyártásával próbál megoldani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!