Fideszesek! Nem unjátok még a bevándorlásos szöveget?
10:13: ezt mindenki tudja. Csak mióta Viktorod hatalomra került, PONTOSAN UGYANEZT csinálja, méghozzá sokkal jobban felpörgetve, ha a szemellenződ miatt nem tűnt volna fel.
Én 2010-ben rászavaztam, azért, mert úgy gondoltam, különb lesz Fletóéknál. Életem legnagyobb tévedése volt.
#11 elvtárs! Tagadta valaki? Linkeld!
Vannak migrások, de az nem a mi problémánk. Bár az emigráció igen.
Az EU a mi problémánkká is akarja tenni. Olvass utána.
#22, már, hogy nem a mi problémánk. 15 éve tagjai vagyunk egy államszövetségnek, amelynek belül el nem választott területére érkezett közel 2 millió ember, mindenféle jogot megsértve .
és felkészül kétszer ennyi.
#23 olvastam, nem akarja. Ezt a kormányszócsövek, fake news gyárak írják, hangoztatják.
#24 úgy, hogy nem ebbe a tagállamba érkeznek, hanem máshova. Ide a kínai, szovjet maffiózók érkeztek, lepapírozva.
Dánia a napokban vezette be a határellenőrzést a svéd határon.
Szóval nem kéne letagadni a fidesznél.
#25 mégis mi hasonlóságot látsz egy munkavállaló, meg egy olyan közt, aki személyi okmányok nélkül mászkál a szex segélyéért?
#27 hogy feneked micsoda adatbázisod van...12000 bűnöző?
A letelepedési kötvény nálunk is, még máshol is nem az ideköltözést, hanem az adósságfinanszírozást szolgálta.
Amúgy meg igencsak gazdag vállalkozók területe, egyik se fog az utcán hangoskodó.
Svédországban 100 robbantásos merénylet volt egy év alatt.
Nekem ez nem hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!