Miért akarják eltussolni, és ki nevetni a migráns kérdést?
Nekem már kezd nevetséges lenni ez az egész.
Most komolyan itt tart az ország intelligencia szintje? 6.Viktor királyunk a Mein Kampf ihlette politikai "programjával" képes volt beszaratni a népet. Nevetséges. 😂 Az egykori KISZ titkár miniszterelnök úr felnagyította ezt az egész migránskrízist. Igen, jönnek. Igen, nincsenek kevesen. Igen, vannak köztük gazdasági bevándorlók. Viszont! Magyarország sohasem volt célország! A menekültek sohasem voltak annyira hülyék, hogy ide jöjjenek. Inkább elmennek az osztrákokhoz, a németekhez, a hollandokhoz, a franciákhoz, vagy a Britekhez. Folyamatosan azt tolja a felcsúti Ramszesz, hogy a Fidesz és ők, mekkora keresztények. A kereszténység szerintem pont nem arról szól, hogy utáljuk egymást, hanem arról, hogy minden ember Isten teremtvénye, mindannyian egyenlőek vagyunk. Mit hangoztat a Biblia?
Szeressük egymást! Próbáljunk meg igaz keresztény életet élni, és segítsünk felebarátainkon. Mit mond a Fidesz? Utáljuk a cigányokat, a migránsokat, Brüsszelt, Soros Gyuri bácsit, utáljunk mindenkit, aki más mint mi. Ez nem keresztény értékrend. 😁 Ez egy nyomorult, újfasiszta propaganda, amivel csak annyit ért el a kis törpe Franco, hogy a világsajtó Magyarországot, a Magyar nemzetet egy kifejezetten rasszista, buta, a demagóg gyűlölet foshalmaznak bedőlő népnek tartja. Bravó. Üzletkötő vagyok. Munkámból kifolyólag, nagyon sok külföldivel beszélgetek. Ha esetleg eljutunk egy olyan pontra, amikor feljön a szó kicsiny hazámról, szinte mindenki a rasszizmust nagyméretű jelenlétét hangoztatja. Fantasztikus. 😡
Akárhogy is nézzük, a magyar egy buta állatfaj! Mindent elhisz, amit elé tolnak. Ha kap egy kis krumplit, és 30ezer forint nyugdíj prémiumot, egyből arra a pártra szavaz, amit mondanak neki. Nagyon nagy keresztény emberek ezek a Fideszesek....
Nagyon-nagyon....
Csak egy dolog hiányzik belőlük! A kereszténység alapköve: a szeretet.
Gondoljunk csak bele: Magyarországot megtámadná egy szomszédos ország, aminek hadereje mindenkit legyilkol, aki nem csatlakozik hozzájuk. Milliók halnak meg. A kormány nincs a helyén, a közellátás megszűnt, a minimális életfeltételek sem adottak. Te mit tennél? Maradnál, vagy szednéd a sátorfádat, és olyan messzire mennél, amilyen messze csak tudsz. Nagyjából ez játszódik le most is.
Emberek menekülnek a véres keletről, vagy a háború, vagy egyszerűen a rossz életkörülmények miatt. Mindannyian tudjuk, hogy megváltozott a világ mikor a gépek a tornyoknak ütköztek. A legtöbbünk emlékeiben, még 18 év távlatából is élénken él az az esemény. A világ megváltozott. Viszont azért mert egy nyomorult szervezet elkövette ezt és a közelmúlt szörnyűségeit, nem ártatlan háborús menekülteket, és nem egyszerű bevándorlókat kell okolni, akik amúgy tőlünk magyaroktól nem is akarnak semmit. Nem akarnak itt élni. Minek? Ide? Ebbe a fos tartományra minek jönnének? Nevetséges ez az egész. A sok ember meg mind benyalja ezeket az olcsó, már-már Göbbelszi szintet megütő propaganda halmazokat. A soros így, a soros úgy, a migránsok így, a migránsok úgy.... Szánalmas. Remélem az emberek egyszer megunják a fostengert amit a Fidesz rázúdított az országra....
Amit a közpénzzel leműködnek, valami borzalom.
Nemrég egy öreg ezt mondta nekem:
-Miért akkor kik legyenek hatalmon?
Mások is ugyanígy lopni fogják a közpénzt.
Ez a gondolkodásmód olyan, már ne is haragudj, mintha a feleségemnek azt mondanám, drágám 5 éve hűséges vagyok hozzád, szerintem megérdemlek egy kis félre dugást.
Lőrinc, a gázos vagyona gyarapszik, az alsó középosztály, meg a létfenttartásért dolgozik. Siralmas ez az egész. Viktor eddig 90 milliárdot küldött nagyjából (lehet egy kicsit többet, fejből mondom) az egészségügyre,9 év alatt.
Stadionra, szintén 9 év alatt, majdnem 300 milliárd Forintot. Szerintetek annak a pénznek nem lett volna jobb helye? Minek annyi stadion? Egy jó magyar focista sincsen. Nevetséges. Magyarországom nagyjából 2 millió nyugdíjas él. Nagyjából ennyien szavaztak a Fideszre az előző választáson. Nos, igen. A nyugdíjasokat meg lehet venni ebben az országban. Azért van ennyi prémium, meg ilyesmi, mert ők a Fidesz fő zavazó tábora. A nyuggerek. Ők adják el az országot, az életünket, egy szatyor krumpliért. Nevetséges.
Mielőtt jönne a libsizés, a komcsizás, és az egyébb f+s+ságok, őszintén szólva fogalmam sincs melyik politikai táborhoz tartozom. Egyrészt konzervatív vagyok, és demokrata, másrészt elfogadás párti, de nem az a végletekig liberális szemléletű. Egyszerűen nem érdekel, hogy ki milyen színű, származású, vallású, ha kedves velem, kedves leszek vele is, ha nem, akkor én sem. :)
A melegek totál hidegen hagynak. Nem támogatom, de nem is ítélem el őket. Az ő ügyük, hogy mit csinálnak, én pont leszarom. Amúgy keresztény ember vagyok, nem vagyok sajnos tökéletes, de szeretem Istent, és igyekszem. Ezt azért írtam le, mert rendszeresen megkapom, hogy én mekkora egy hitetlen, Libcsi kis szivárvány vagyok 😁
Nagyjából ennyit szerettem volna írni. Eléggé felhúztam magam a témán, az esetleges helyesírási hibák miatt lenézést kérek, túlságosan fáradt vagyok átnézni, hogy mit ütöttem mellé. 😁 😁
#11: Na, végre egy értelmes gondolkodású egyén, aki a véleményét ki tudja fejteni.
Valahogy így vagyok én is, bár én nem gondolom magam konzervatívnak. De nem vagyok végletekig liberális sem. Valahol középen állnék meg, de olyan párt nincs...
Én pl. simán engedném a melegházasságot, mert ha szeretik egymást, akkor miért ne lehetnének együt?
A füvet is legalizálnám, bár én sosem használnám, viszont akkor meg lehetne adóztatni és még mindig kevésbé káros, mint az alkoholizmus.
Ellenben az ilyen baromságokat, mint az oltásellenesség, a "nem csak két nem létezik" meg hasonlók, na ezeket csírájában fojtanám el.
Legalább azt be kellene mindenkinek látni, hogy már az is súlyos probléma lenne, ha Magyarország folyamatos tranzitország szerepet játszana. Ezen felül ha pl. Ausztria úgy dönt hogy szigorítja a határőrizetet, nálunk torlódnának fel a tömegek. Ez egy kiszolgáltatott helyzet lenne.
A keresztényi szeretetre hivatkozni szintén egy téves következtetés. Mindenki a saját felelősségére vállaljon áldozatot rászoruló felebarátjáért, ne a közössége kárára. A politikusok megtehetik hogy 1-1 menekültet befogadnak a saját házukba, de az egész országot belekényszeríteni ebbe, az nem a keresztényi szeretet kategóriája.
Ezt a hülyeséget is, hogy nem vagyunk célország felejtsük el. Maga az EU követeli hosszú évek óta, hogy fogadjunk be migránsokat. Nem azt hogy engedjünk át, hanem hogy fogadjuk be őket, mint állampolgárokat. Etessük, segélyezzük, tartsuk el őket, amig meg nem tanulnak egy szakmát még képezzük is.
Németo, franciao elég nagy, de egyszer az is megtelik. Belátható, hogy egész afrikai + ázsia nem fér el oda sem. Akkor a menekülteket bizony elosztják egymás közt az EU országai, amint szó is volt róla és bizony a legrenitensebbeket a szemét élelmiszerekkel analóg ide fogják paterolni. És csináljunk velük amit tudunk. Az ország pedig nem olyan erős gazdaságilag, hogy százezreket elbírjon élelmezni. Államcsődhöz vezet ez az ellenzéki út. Ha tetszik, ha nem Orbán az ellenzéki felelőtlen államcsődtől véd folyamatosan!
Az afrikai, ázsiaz emberek azt sem tudják milyen német, francia föld. Amint megkapják a pénzt jól ellesznek itt is. Szétdobálják a szemetet elherdálják a pénzt, ha elfogy ugyanazt csinálják mint otthon : bűnöznek. Svédországban sincs ez másképp, csak még bírja az ország egy darabig.
"Maga az EU követeli hosszú évek óta, hogy fogadjunk be migránsokat."
Ez is egy orbitális hazugság, amit Orbán akar elhitetni az emberekkel! Sosem volt ilyenről szó! Arról volt szó, hogy aki megfelelő papírokkal érkezik, azt ne hátráltassuk. Semmilyen segélyről nem volt szó. Ha idejön valaki, legálisan, megfelelő papírokkal és itt saját magát ellátja, abban mégis mi a baj?!
#14 Te vagy az élő bizonyítéka annak, hogy agyhalál után is van élet. Most tényleg benyalod azt a sok szarságot, amit a lokál, a 888 és az M1 mond???
Nem fogják menekültekkel telepakolni az országot, ne aggódj. Viszont Orbán papa eddig hány migránst is fogadott be? Tudod, ők azok, akik száz milliókért veszik a letelepedési kötvényt. Az gondolom nem zavar? Másrészt milyen segélyekről beszélsz? Arról volt szó, hogy Brüsszel adna segélyt nekik, nem pedig Magyarország!! Mellesleg, ha valaki idejön, ebben az országban szeretne élni. Saját erejéből eltarja magát, vagy esetleg az európai unióból kapott támogatásból él, az téged miért zavar? Kevesebb krumplit fogsz kapni, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!