Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is örül a magyar válogatot...

Más is örül a magyar válogatott minden egyes vereségének?

Figyelt kérdés
Alapvetően nem igazán érdekel a sport, a foci egyáltalán, és általánosságban kárörvendő típus sem vagyok, de amikor arra gondolok, hogy ilyenkor feltehetően kiveri a víz a a zsebdiktátorunk és sleppjének egy részét érzek némi elégedettséget, ennél jobb csak az lenne, ha buknának, és a stadionok nagy részét parlagon hagynák pusztulni.
2019. nov. 19. 21:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
42%
Jó szar életed lehet!
2019. nov. 19. 22:01
 2/23 A kérdező kommentje:
#1 Nincs az. :) Viszont gyűlölöm Orbánt és a nyaloncait, és mindent amit az elmúlt 9 évben tettek, a nyilatkozataiktól hányingerem van, így a legapróbb kellemetlenségek is, amelyek őket érik, engem örömmel töltenek el. (A vicces az, hogy semmi iránt nem éreztem még így, csak ellenük, de őket megvetem.)
2019. nov. 19. 22:06
 3/23 anonim ***** válasza:
18%
Ma reggel olvastam (volna), hogy OV idegösszeomlást kapott, de mire rákattintottam a linkre a Hírkeresőn, már leszedték a cikket. Biztos a vereség miatt :)
2019. nov. 19. 22:07
 4/23 anonim ***** válasza:
25%
Nem, más nem, mert más nem egy undorító gennyláda. Egyébként meg csak magadat mérgezed, úgyhogy hajrá.
2019. nov. 19. 22:11
 5/23 anonim ***** válasza:
75%
naív vagy...Orbán az ellenfelet teszi meg tippmixen...jót röhög.
2019. nov. 19. 22:29
 6/23 mindentudó99 ***** válasza:
42%
Szánalmas egy életed lehet kerdező. Kikaptak. Na és?
2019. nov. 19. 22:39
 7/23 anonim ***** válasza:
27%

Sajnos Orbán fejében ez a következtetés: még... több... pénz... kell... a... fociba...

Ettől inkább sírhatnékom támad.

2019. nov. 19. 22:48
 8/23 anonim ***** válasza:
60%

Ezzel nem csak te vagy így. Engem, teljesen hidegen hagy a foci, sőt utálom.

Viszont vannak focirajongó barátaim, akik élnek halnak a fociért. Ami a lényeg, ők is elégedettek, ha kikap a válogatottunk.

2019. nov. 19. 23:15
 9/23 anonim ***** válasza:
73%
Persze, mivel alapvetően nem rájuk fogadok. :D Szép vagy nem szép, de így legalább nyerek szinte mindig. :D
2019. nov. 19. 23:52
 10/23 anonim ***** válasza:
66%

Ez azert van mer túl hülye vagy ahhoz h felfogd miért nehéz az élted. Ezért inkább ráfogod a Zorbánra.

El tudom képzelni milyen kínkeservek között élted meg a 3 évvel ezelőtti eb-t te hungarofób

2019. nov. 20. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!