Miért a focit támogatja a magyar kormány? Lengyelországban az erősportok és az MMA a menő. Itt is ezt kéne tolni.
"6: Te tényleg valami alkesz proli lehetsz, akinek az egyedüli boldogsága az, hogy megnézhet egy Fradi meccset a TVben."
Ezt írtam: Egy értelmiségi ember szeretheti a labdarúgást (nem az NB1-et mert annak a színvonala alacsony) viszont egy értelmiségi ember se néz MMA-t és erősportokat.
Biztosan nézem a Fradi meccset a TV-ben ezek alapján. Szeretem kínozni magamat.
Hogy engem mennyire nem érdekel a foci, nagyon unalmas. Játszani talán érdekes, nah de nézni? Egy nagy zöld placcon rohangálnak a férfiak meg rugdosnak egy labdát.
Ezért rajonganak igaz magyar hetero férfiak. Hogy férfiak rohangálnak kisgatyában meg pólóban. Ez annyira érdekes.
Az is nagyon árulkodó hogy a kocsmában a legalja alkesz réteg mindig úgy bámulja a focit mintha az életük múlna rajta. Meg néha jól agyon is verik egymást mert nem nyert a csapat. Még külön szó is van rá aszongya: focihuligánok. Legalja pór nép.
11: Hagyjad már magadat. Ne akard már itt előadni, hogy te egy komolyabb focit megértenél az NB1en kívül, mikor azon a szinten vagy leragadva, hogy az MMAt csak műveletlenek nézik, stb. Hazudj már hihetőbbet könyörgöm.
Alain Delon: nem azért, mert ez a mániája, hanem, mert ahogy írtam baromi sok pénzt lenyúlnak a focin keresztül. Stadion építéssel, ügynöki pénzekkel, TAO pénzekkel, stb.
Mivel már túl feltűnően tolták a fociba, így elkezdtek áttérni a kézilabdába.
"Hazudj már hihetőbbet könyörgöm."
Nézzed akkor azt ahogyan hülyére veri egymást két férfi ha ennyire tetszik neked. Nagyon értelmes sport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!