Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van értelme 190 milliárd...

Van értelme 190 milliárd forintot szórakozásra költeni? Mi az a sült zsír?

Figyelt kérdés

Ennyibe került az új stadion, de ott max rohangálni meg nézelődni lehet.

Vagyis a fideszhívők nézik ahogy a mozgásra képes magyar emberek rohangálnak és vesztenek. Közben ilyen egészséges ételeket esznek:

[link]

Fogalmam sincs hogy lehet a zsírt megsütni de nagyon nem hangzik jól.

2019. nov. 16. 08:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hogy kerül a sült zsír a politikai rovatba?

Na én megmagyarázom, hogy mi az, hogy legyen fogalmad. Habár én még nem találkoztam olyan emberrel, aki ezt nem tudta. Sosem mész ki a konyhába, amikor készül az ebéd?

Ha vegetáriánus vagy, elfogadva, hogy nem tudod.

A sült zsír az a zsír, amiben a fűszeres, fokhagymás húst megsütötték. Isteni finom fokhagymás pirítósra kenve.

2019. nov. 16. 13:35
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 Hozzátéve annyit, hogy a "sült zsír" nem azt jelenti amit a kérdező is gondolt róla, hogy a zsírt sütik meg, hanem a sült húst nevezik "sült"-nek és annak a zsírja ami így megmarad ha a húst kiveszik belőle.
2019. nov. 16. 17:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem jött be, ennyi!
2019. nov. 16. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!