Karácsony Gergely stadion-stopot ígért, erre hivatalba lépése után pár nappal átadnak egy bazi nagy stadiont a fővárosban. Hogy is van ez, megint hazudott?
Én nem is utazhatok ingyen a bkv-n meg nem lett másnap Svájc BP, sőt hogy a franba építették meg ilyen gyorsan azt a stádiumot! Igaza volt az Origónak! ALKALMATLAN. Meg azt mondta előbb lesz Karácsony, aztán még csak november 15 van. Alkalmatlan.
Írtam már, hogy Alkalmatlan. Karácsony Alkalmatlan Gergely.
Mondjuk egy ilyen következtetéshez hótt hülyének kell lenni. Igen Jani hazudott, mert (nem a kormány ígérte?) egyébként te mennyire vagy felnőtt ember? :D Áruld már el nekem a felelősség vállalás kérdésének menetét. Vagy légyszi te ne igazgass majd semmit a jövőben. :D
(Magyarul, szerinted tényleg az a cél, hogy még hiábavalóbb egymás alól kell a széket kihuzogatni? Hülyegyerekek találkozóját erősítenéd? Mert akkor miért is csodálkozom hogy ezt a kamu cirkuszt vetítik a jónépnek. Te magad is igen vastagon beszopod...)
Amikor Libsi Geri "hatalomba" került elkezdték ásni a stadion alapjait, és párnapra rá, át is adták.
Erre még Dr. Felcsúti Mihály sem lett volna képes!
Ahhoz, hogy le tudja állítani a stadionépítést, az kéne, hogy 2-3 százezer ember - téged is beleértve - felemelje a hátsóját, tiltakozás keretében kivonuljon az építkezésre, és elkezdje ott borogatni a négytengelyes betonforgató dögöket, meg a mindenféle izomagyú pisztolyokkal hadonászó őrzővédőket. Szoktál-e te ilyen rendezvényekre járni, szervezni, vagy bármi?
Ami a jogokat illeti: ha kell, akár holnap kivágják az építési területet a főváros közigazgatásából, hozzácsatolják Felcsúthoz, aztán kész. Kutya ugat, karaván halad...
Ez a Karácsony nevű fiatalember legalább eljutott odáig, hogy megnyerte a választást - kiindulásnak az is valami, és azt kell mondjam, csinálja utána, aki tudja, mert mások még idáig sem jutottak el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!