Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van bármi amit Orbán ezalatt...

Van bármi amit Orbán ezalatt az elmúlt 8 év alatt megoldott Magyarországon? Még a magyar focit sem tudta milliárdokból rendbe tenni.

Figyelt kérdés

Bárhova nézek mindenhol döglődik ez az ország:

A kukaholdingtól kezdve, az egészségügyi káoszon keresztül, az Uniónak visszafizetendő vagy le nem hívható milliárdokig a támogatásoknál.

2019. nov. 13. 10:37
1 2 3
 11/23 mindentudó99 ***** válasza:
29%
Gyermektelenek különadója. Te jó Isten mit találtok még ki? Én meg az autósok különadóját fizetem ezek szerint mikor az àlltalam nem használt Bkk-t tömködik pénzel. De mégse írok ilyen marhaságokat mert megértem hogy másnak szüksége van rá. Te is felnőhetné.
2019. nov. 13. 11:52
 12/23 anonim ***** válasza:
42%

7: Mert szerinted a tények leírása félremagyarázás? Fárasztó ez már, hogy nektek minden félremagyarázás.

,,Másik 3 betű: CSOK"

Amivel nem mindenki tud élni. Oké, felveszed, aztán hol veszel házat, lakást? Nem vagy kőgazdag akkor ugyanúgy olyan helyen tudsz házat vagy lakást venni, ahol nem éri meg, mert onnan mindenki menekül. Ha meg CSOK mellett tudsz venni normális környéken házat vagy lakást akkor meg tök felesleges felvenned a CSOKot, mert anélkül is meg tudnád venni.

Abból indulj már ki, hogy itt Borsod leglelakotabb részein is 4 millió alatt alig találsz házat/lakást. Ezek ráadásul szintén elég durván lelakott házak vagy lakások. Ezek annyira lerakott környékek, hogy még a CSOK se bírta felvenni ott az árakat, annyira menekülnek onnan az emberek.

Ez a CSOK megint ugyanúgy a gazdagabb rétegnek jó, aki amúgy se volt rászorulva. Nem lennék meglepődve, ha Ráhel élne vagy élt volna már a CSOKkal.

2019. nov. 13. 12:02
 13/23 anonim ***** válasza:
63%

"Ez a CSOK megint ugyanúgy a gazdagabb rétegnek jó, aki amúgy se volt rászorulva. Nem lennék meglepődve, ha Ráhel élne vagy élt volna már a CSOKkal."

Éltek vele, a kastélyra vették fel.

Keress rá van róla dugig cikk

2019. nov. 13. 12:03
 14/23 A kérdező kommentje:
8-as válaszoló: A világbajnok magas 27%-os Áfa ha becsületesen adózol te is fizeted mint a güzü. Nagy adócsökkentés volt...
2019. nov. 13. 12:11
 15/23 anonim ***** válasza:
47%
Összességében az állami újraelosztás 51%-ról 48%-ra csökkent 9 év alatt. Az irány jó, de még mindig sok folyik keresztül az állami hivatalnokok keze között, ennél én azért többet vártam...
2019. nov. 13. 12:18
 16/23 anonim ***** válasza:
59%

Konkrétan SEMMIT nem oldott meg. Az egyetlen pozitív intézkedés az volt, hogy belterületen megtiltották a dohányzást, így legalább nem kell a vastag füstöt szívnom, ha elmegyek a barátaimmal sörözni.

Ezen kívül csak és kizárólag rombolt. A CSOK, ami csak a kőgazdagoknak segít, mert 10 millió saját tőke kell, hogy házat vegyél, hisz 30 millió alatt nincs új ház, még lakás se nagyon. Cserébe az egekbe vitte az ingatlanárakat, így aki nem potyogtat 3 gyereket, annak nulla az esélye hogy saját lakást vegyen.

A világbajnok ÁFA, a banki és egyéb különadók, amit mind egy szálig áthárítottak a fogyasztóra. Az, hogy mindent államosítanak, mint a kommunizmusban, hogy aztán pocsék legyen a színvonal.

Ja és a foci. Hiába ölnek bele milliárdokat, a kaki bizony aranytálcán is kaki marad. A focistáink botlábúak, kár beléjük a pénz!

Nagyon remélem, hogy 2022-ben lesz végre esély elzavarni ezeket a hiénákat!

2019. nov. 13. 12:40
 17/23 anonim ***** válasza:
47%

#12 komolyan érdekel a véleményed a CSOK-ról, de azt nem értem miért mindegy szerinted hogy van-e vagy sem?

Ha jól tudom - de javíts ki - 3 gyerekkel 10 millát ingyen vágnak a fejedhez, ha még 10 milla hitelt fel tudsz venni.

Légyszi magyarázd el miért nem jó ez!

2019. nov. 13. 12:47
 18/23 anonim ***** válasza:
76%

17: Igen, kapsz 10 millát ingyen, ha van már gyereked. Vagy bevállalhatod vakon, de, ha nem jön össze X időn belül a három fizethetted vissza.

Felveszel mellé még 10 millát, az 20 millió. De ekkor neked már csak családi ház jöhet szóba, mivel neked + a 3 gyereknek kell a hely, míg ki nem repülnek a családi fészekből.

Tisztában vagy te a normálisabb helyeken a ház árakkal? 20 millióból nagyon kevés helyen veszel házat, de ott se biztos, hogy meg is tudsz élni. Kazincbarcikán is a családi házak 30-40 millió között mozognak és ez még csak Kazincbarcika meg még most. Amikor megépül a Kínai negyed (a BorsodChem ahogy ugye kínai kézben van a vezetőség elkezdett házakat venni, hogy Kínából több embert tudjon hozatni és ott tudjanak lakni) még jobban felfognak menni az árak.

De ok, tegyük fel veszel valahogy normális környéken magadnak meg a családodnak házat. Tudod te mennyibe kerül egy családi ház fenntartása meg mellette egy 5 fős család eltartása? Megsúgom: baromi sokba. Na, pont ezért kedvezz a CSOK megint a gazdagoknak, akik alapból nem lennének rászorulva az egészre.

Nem CSOKot akarunk, hanem olyan körülményeket, ahol tudnak nekem adni annyit, amiből már bemerek vállalni egy ház vagy lakás vásárlást annyi gyerekkel, amennyivel én akarom.

2019. nov. 13. 13:15
 19/23 anonim ***** válasza:
34%
Sorolom. A csődből húzta ki az országot, levitte a 10%-os munkanélküliséget, a magyar gdp a rekordokat döntögeti.Nos röviden ennyi.
2019. nov. 13. 15:00
 20/23 anonim ***** válasza:
35%
19: Most a valóságot is írd le légyzi.
2019. nov. 13. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!