A választásokon számozottak a szavazólapok?
# 1/3
Ezt a sorrendet ha kicsit bővebben lehetne.
"Titkos azonosítók vannak rajta, persze olyan piciben, hogy nem veszed észre. Egy kis maszat itt, egy pont amott, láthatatlan tinta, stb. Ezekből együtt kijön a sorszám, és tudják kire szavaztál."
Nekem nincs félnivalóm, mert mindig a Fideszre szavaztam.
"Egy kis maszat itt, egy pont amott, láthatatlan tinta, stb"
Ez valahonnan van vagy valakinek mondták hogy a valaki más egyszer azt mondta hogy a valaki így tudja és a valaki ezt mondta és ha valaki így hallotta...
Szóval van valóság alap vagy olvastad a kuruc infó forrás nélküli cikkeiben?
Nincs sorszámozva, nincsenek rajta "titkos azonosítók", ellenben DARABSZÁMRA nagyon pontosan követve vannak. Minden szavazókörben az átvett szavazólapokat is jegyzőkönyvezik, majd ugyanígy darabra el kell számolniuk a végén is - hányat adtak át szavazóknak, hány volt az urnákban és hány lett érvénytelen belőle. A szavazónak joga van azt magával vinnie, vagyis mindig kevesebb lesz az urnában és a megmaradt szavazólapokat összeadva, mint amennyit eredetileg a szavazókörbe vittek. De üres szavazólappal, amit nem vettek át a szavazók, mindenhol pontosan el kell számolniuk.
Nem tudom minek kell mindig hülye elméleteket kitalálni a kismanókról, akik a titkos pöttyöket látva sorrendben adják ki a szavazólapokat hoyg utána ugyanígy vissza tudják keresni hogy Béla bácsi a fideszre szavazott-e vagy a dk-ra. Kit érdekel?
1-es: Hiába vannak olyan sorrendben lerakva, a szavazók időben össze vissza sorrendben mennek el szavazni. És mindíg a legfelsőt adják oda neki, vagy elkezdenek guberálni sorszám szerint?
5-ös Az aláírásnál lehet van sorszám de hogy kötöd a szavazólaphoz, amik egymáson vannak és a legfelsőt adják oda neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!